• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

23.07.2023

12:06

Paspalj u šoku: Mirotić je pristao da dođe u Partizan pre mesec dana!

Starsportphoto

Partizan

Paspalj u šoku: Mirotić je pristao da dođe u Partizan pre mesec dana!

Podeli vest

Košarkaš Nikola Mirotić šokirao je javnost saopštenjem u kom je naveo da neće doći u redove Partizana.

Pričalo se da je gotovo, što se crno-belih tiče gotovo je i bilo, ali se doskorašnji košarkaš Barselone predomislio i u poslednjem momentu odustao od dolaska u Humsku.

Kao razlog za to naveo je da je dobijao pretnje, mada nije rekao od koga, dok je KKP ubrzo izdao saopštenje i naveo da je Mirotić obećao svima, pa čak i kapitenu Kevinu Panteru, da dolazi.

Pozvali smo brojne legende Partizana i srpskog sporta da prokomentarišu ovakav potez Mirotića koji će najverovatnije preći u Panatinaikos.

Većina njih nije želelo da se meša, dok je Žarko Paspalj ostao zatečen!

Slavnom košarkašu promaklo je da je Mirotić odustao jer se bavio privatnim stvarima, a kada smo mu ispričali hronologiju događaja šokirao se.

- Molim? Čekajte, ja sam mislio da je to gotovo! I to pre mesec dana, mislim, tako je i bilo, dogovoreno je bilo da dođe pre mesec dana. Auuuu. Ne znam šta više da kažem zaista - poručio je Paspalj za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija