• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2024

21:09

Savo Manojlović uživa u tome da ljubi cipele zapadnjačkih lidera! Evo ko finansira antisrpsku opoziciju! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Savo Manojlović uživa u tome da ljubi cipele zapadnjačkih lidera! Evo ko finansira antisrpsku opoziciju! (VIDEO)

Podeli vest

Ko finansira opoziciju da priča sve što priča? O odnosu opozicije sa Zapadom, ali i o tome ko koga finansira i sa kojim ciljem, govorila je u "Intervjuu dana" bivša državna sekretarica MUP-a Dijana Hrkalović.

Bivša državna sekretarica MUP-a Dijana Hrkalović rekla je da će u ovom intervjuu izneti veliki broj istina o Savu Manojloviću.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

-Savo Manojlović kaže da iznose neistine o njemu. Na našoj političkoj sceni uvek smo imali unutar opozicije neke strane plaćenike. To se uglavnom prikrivalo kao sramota. Sada finasiranje od zapadnih zemalja ne može da se prikrije. Pojedinci iz opozicije se javno time hvale. Manojlović spada u one koji se hvale. Što se tiče njegovog finansiranja, njega finansira Rokfeler fondacija koja podržava nezavisno Kosovo. Takođe, njegova saradnica je finasirana od strane Soroš fondacije koje je takođe za nezavisno Kosovo. Ona prebacuje taj novac Savi Manojloviću- rekla je Dijana Hrkalović.

Ona je komentarisala vezu Sava Manojlovića sa Boškom Obradovićem.

-Boško Obradović, jedan lažni patriota, bio je na istim protestima koje je pravio Savo Manojlović. Aida Ćorović je ona antisrpski orjentisana gospođa koja se bori svim silama da su Srbi počinili genocid i bori se za ocepljenje Vojvodine. Preti smrću predsedniku i slika se sa onim studentima koji su se slikali sa puškama. Nepogrešivo, onaj koj je protiv interesa Srbije je i protiv predsednika Vučića. Savo Manojlović se maltene hvali činjenicom da je rokfelerovac. On pre svega voli što je sluga Zapada. On je podanik Zapada i uživa u toj ulozi. Uživa u tome da im ljubi cipele. Srbi nisu kmetske duše i ne žele da budu ničije sluge. Srbi su preponosan narod slobodarskog duha. Predsednik je jedini koji se tako bori za interese Srbije. Savo Manojlović sa svojom kmetskom dušom može da se bavi uskim krugom ljudi koji ga podržava, videćemo kako će proći na izborima- rekla je Dijana Hrkalović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ona je rekla da je Savo Manojlović stipendista nemačke fondacije koja je direktna konkurencija Rio Tintu.

-To je čovek koji je u stanju da iskorišćava decu. Iskoristio je dete koje je prodavalo krofne da bi pomogao svom ocu. To je čovek koji je pozivao na rumunski scenario. To je pozivanje na bratoubilački rat. Šta je tu cilj? Da padne krv? On je maltretirao ljude na Gazeli zbog blokade saobraćaja koje je on napravio. On je konstatovao da su ti protesti bili neuspešni jer se pokazalo da nemaju efekta. On se potukao sa građanima na toj istoj Gazeli. Toliko o tome koliko ga narod voli- rekla je Dijana Hrkalović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija