• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

18:10

Misteriozna poruka Zorana Savića! Da li se ovo odnosi na Mirotića? (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Misteriozna poruka Zorana Savića! Da li se ovo odnosi na Mirotića? (FOTO)

Podeli vest

Udarna vest dana u srpskoj, ali i evropskoj košarci je odluka Nikole Mirotića da ne potpiše za košarkaški klub Partizan.

Iako su crno-beli bili spremni da mu daju bogat ugovor i bitnu ulogu u timu, Mirotić je odlučio da ne dođe u Beograd, kako je naveo, zbog pretnji i loše atmosfere koja se stvorila vezano za njegov transfer.

Tokom dana oglasio se i KK Partizan, koji je pozvao Nikolu da javno kaže ko mu je pretio, a između ostalog, iz crno-belog tabora su poručili da je lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbednost u državi.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nakon što su se oglasili Mirotić i Partizan, to je uradio i sportski direktor kluba iz Humske Zoran Savić. Doduše, ne tako jasno kao što su uradili košarkaš i klub, već je ostavio pratiocima na društvenim mrežama da sami protumače šta je želeo da kaže.

Savić je na svoj instagram stori objavio stisnutu pesnicu i slogan "NO PASARAN", koji može da se prevede kao "neće proći". To su, kao što je poznato, španske vojskovođe iz prošlosti koristile kao poruku da su spremni da brane svoju teritoriju po svaku cenu.

Da li ta objava ima veze sa Mirotićevim nedolaskom u Partizan, ostaje da se nagađa. Evo na koji način se oglasio Savić samo nekoliko sati nakon završetka sage između sjajnog košarkaša i crno-belih.

Foto: Instagram printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija