• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

13.03.2024

13:03

On je glavni krivac što Mirotić nije prešao u Partizan?! Konačno otkrivena istina

profimedia

Košarka

On je glavni krivac što Mirotić nije prešao u Partizan?! Konačno otkrivena istina

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Španije rođen u Podgorici Nikola Mirotić (33) odjavio je prošlog leta KK Partizan i nije došao u Humsku, iako je prethodno obećao treneru Željku Obradoviću da će zaigrati za crno-bele.

I dan-danas se priča o tome zašto Mirotić nije došao, ko je glavni krivac, kruži i mnogo tračeva, a u jednom momentu su na udaru nezadovoljnih navijača Partizana bili i crkva i država.

Pričalo se da je patrijarh Porfirije jedan od krivaca, a čak je i Željko Obradović rekao da je čuo da je u sve umešana crkva.

 

 

Međutim, sve te spekulacije i priče su bile uzaludne jer Mirotić nijednog momenta nije izašao u javnost i konkretno rekao zašto ne dolazi. Samo je putem Instagrama poručio da su ga pretnje i uvrede oterale iz Partizana, a sada su isplivale nove informacije.

Naime, u "Jutjub" emisiji "Veče sa ocem Predragom", domaćin je ispričao gostu, košarkašu Partizana Aleksi Avramoviću, kako se pričalo da je on krivac za nedolazak Mirotića, sadašnjeg člana Armanija!

- Mirotić je moj dobar prijatelj. Jako ga volim, bio sam gost kod njega u Barseloni. To naše prijateljstvo je zloupotrebljeno na najgori mogući način. Neko je plasirao laž da sam ja, patrijarh Porfirije prevashodno, pa onda i ja, da sam ga nagovorio da ne pređe u Partizan. Ti si igrač, ti znaš da to tako ne funkcioniše. Sfera između tebe i duhovnika ne prelazi granicu, ne bi to duhovnik ni uradio, niti bi mu ti dozvolio - ispričao je otac Predrag.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija