• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

31.03.2024

12:15

Prst u oko "grobarima"! Mirotić se ne kaje što je odbio Partizan

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarka

Prst u oko "grobarima"! Mirotić se ne kaje što je odbio Partizan

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Španije Nikola Mirotić (33) letos je umesto Partizana odabrao Olimpiju, a sad kaže da se uopšte ne kaje zbog te odluke!

Mirotić i njegov dolazak u tabor crno-belih bili su glavna tema svih medija prošlog leta. Bio je nadomak potpisa, sve je bilo praktično završeno, dao je reč crno-belima, koju je na kraju pogazio i izabrao Armani. Rekao je tada da su ga pretnjama oterali od Partizana, a sad kaže da se ne kaje zbog izbora. 

- Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem - rekao je Mirotić u intervjuu za "Basktnjuz", što će sigurno dodatno iznervirati "grobare".

 

 

Iskusni španski košarkaš je ponikao u Real Madridu iz čije je akademije ušao u prvi tim. Posle nekoliko brilijantnih sezona on je otišao je u NBA. Nakon avanture u Americi on se vratio u Španiju, ali u Barselonu, pa sada vidi sličnosti između ta dva kluba.

- Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji - istakao je Mirotić. 

Foto: EPA

Nikola Mirotić

Upitan je crnogorski košarkaš i ko će biti MVP ove sezone, a on je imao jasan odgovor. 

- Sigurno Majk Džejms - izjavio je Mirotić.

 

 

Njegova ekipa trenutno je na deobi desetog mesta na tabeli Evrolige i bori se za doigravanje. U trci je sa Efesom koji ima skor 15-17,  Partizanom, Žalgirisom i Valensijom, koji su na učinku od 14 pobeda i 18 poraza, kao i Olimpija. Do kraja ligaškog dela očekuju ih mečevi sa Virtusom i Makabijem.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija