• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

20:54

Grobari besni na Mirotića, oglasio se čak i muftija (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Grobari besni na Mirotića, oglasio se čak i muftija (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan ostao je bez velikog pojačanja Nikole Mirotića (32), što je žestoko razljutilo pristalice novog regionalnog šampiona!

Kako tvrde iz kluba, Mirotić im je obećao da će potpisati, ali na kraju je odustao zbog, kako kaže, pretnji koje je dobio na svoju adresu i na adresu svoje porodice.

Crno-beli su tako ostali bez ogromnog, možda i najvećeg pojačanja u ovom veku, a prema reakcijama "grobara" na društvenim mrežama, glavni krivac za sve je Mirotić. Žestoko su mu zamerili što je, kako tvrde, pogazio reč i odlučio da karijeru gradi van granica Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

 

"Narodna izreka kaže - čovek se drži za reč, a vo za rogove. Zbog njegovog obećanja su Kevin, Zek i Naneli produžili, a on pogazi datu reč. Mogu misliti kroz šta je prošao Vladimir Stojković nakon prelaska u Partizan. Čovek koji je igrao za Real i Barselonu, igrao za Španiju iako je Crnogorac, ali ne on neće da deli narod. E zato imaš nula Evroliga, zato što si pi**etina", neki su od komentara besnih grobara.

 

Ovim povodom na tviteru se oglasio i muftija Mustafa Jusufspahić, koji ne može da oprosti Mirotiću odbijanje crno-belih.

"Ko nema svoju reč i nije dostojan našeg Partizana. Idemo dalje", napisao je muftija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 9 meseci

Sta se cudite grobari... Mirotic ko' njegov NOVI predsednik, ljigavi Milatovic !!! Sve ljiga do ljige, prodane duse !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija