• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

22:37

Mirotić dao reč Partizanu!

EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Partizan

Mirotić dao reč Partizanu!

Podeli vest

Španski košarkaš Nikola Mirotić pre mesec dana se "obećao" Partizanu i u narednim danima će ispuniti svoju reč te obući crno-beli dres.

Rastali su se danas Nikola Mirotić i Barselona čime je završen prvi deo sage o njegovoj budućnosti. Brojni klubovi interesovali su se za usluge bišveg španskog reprezentativca, ali je on još pre mesec dana dao reč Partizanu. 

Crnogorski protal "Dan" prenosi da je za Mirotića reč svetinja i da će će uskoro zadužiti dres crno-belih. 

Mirotić je prvo telefonskim putem razgovarao sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem i sportskim direktorom Zoranom Savićem, a nekoliko dana kasnije došlo je i do sastanka. Tom prilkom, prenosi protal "Dan", Mirotić se rukovao sa čelnicima crno-belih i pristao da pojača sastav Željka Obradovića. 

Čekao se samo raskid ugovora sa Barselonom, a kako je do toga došlo danas očekuje se da Mirotić uskoro bude promovisan u Partizanu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija