• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2024

17:17

Mračna simbolika! Koji je skriveni značaj crne fotografije na godišnjicu braka Kejt i Vilijama? (FOTO)

Shutterstock, Profimedia

Zanimljivosti

Mračna simbolika! Koji je skriveni značaj crne fotografije na godišnjicu braka Kejt i Vilijama? (FOTO)

Podeli vest

"Šokirala sam se kad sam videla crnu boju, sluti na loše"...

Princeza i princ od Velsa Kejt Midlton i Vilijam danas obeležavaju 13. godišnjicu braka. Ova lepa prigoda došla je u teško vreme za celu porodicu. Ljubav poznatih supružnika posebno je na testu otkad je otkriveno da princeza ima rak i da je započela s lečenjem.

Čak i pored ove tužne simbolike broja 13, Kejt i Vilijam su pokazali da je njihov brak snažan. Naime, oni su na zvaničnom profilu na društvenim mrežama objavili fotografiju sa svog glamuroznog venčanja koje je pre više od decenije pratio ceo svet.

Mladenci su na ovoj objavi nasmejani, puni entuzijazma za sve što im budućnost donosi. Fanovi su bili oduševljeni ovim oglašavanjem, jer su nedeljama strepili za sudbinu voljene princeze.

 

 

Međutim, bilo je i onih koji su u komentarima prometili da je fotografija crno-bela, te da je simbolika sumorna znajući da se Kejt bori za svoje zdravlje.

"Zašto crno-bela fotografija?", "Šokirala sam se kad sam videla crnu boju, sluti na loše", "Zar nije mogla biti neka veselija fotografija?", "Ne objavljuju se crno-bele fotografije sem ukoliko neko nije umro", bili su neki od zabrinutih komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

Kurti opet u bunilu - Srbija da prizna Kosovo, predajte mi Radoičića!
Politika

Kurti opet u bunilu - Srbija da prizna Kosovo, predajte mi Radoičića!

Predsednik privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, na Samitu zemalja Zapadnog Balkana i EU u Kotoru, zatražio je da se politika Unije prema regionu veže za poštovanje evropskih vrednosti, a od Srbije je zatražio izručenje Milana Radoičića i, kako je naveo, drugih učesnika u događajima u Banjskoj.

16.05.2024

10:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija