• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

17.04.2024

11:10

Oglasio se Duljaj posle haosa u Humskoj: Važan je samo Partizan! Ovo je rekao o Nađu!

Starsportphoto

Partizan

Oglasio se Duljaj posle haosa u Humskoj: Važan je samo Partizan! Ovo je rekao o Nađu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj (44) poručio je za portal "Telegraf" da je rešio sve nesporazume koje je imao sa svojim pomoćnikom Albertom Nađom (49)! Juče se pojavila informacija da je došlo do sukoba između njih dvojice na sportskom centru "Teleoptik", a sada je mladi stručnjak poručio da je sve to ostalo iza njih dvojice.

Nađ je, navodno, prvobitno odbio da vodi crno-bele u subotu u 173. večitom derbiju protiv Crvene zvezde, pošto je Duljaj na meču sa Čukaričkim dobio žuti karton zbog čega je suspendovan. Reagovao je i generalni direktor kluba Miloš Vazura, koji je potvrdio da je došlo do dogovora i da će na klupi ipak sedeti Nađ.

Sada se u izjavi za portal "Telegraf" oglasio i Duljaj, koji poručuje da je čitava priča medijski prenaglašena i da su nesporazumi uobičajena stvar u velikim klubovima.

Foto: Starsportphoto

Nađ i Duljaj

 

Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš prenaglašeno u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - poručuje Duljaj.

Prethodno, istakao je da su svi u klubu fokusirani samo na naredna dva duela sa Crvenom zvezdom. Prvi u 1. kolu plej-ofa Superlige, a drugi u polufinalu Kupa četiri dana kasnije.

U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - dodaje Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija