• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

17.04.2024

09:43

Pravi čuda u Srbiji, a Hrvati bi da ga ukradu! Perović: Molim vas, ne remetite mir!

Starsportphoto

Fudbal

Pravi čuda u Srbiji, a Hrvati bi da ga ukradu! Perović: Molim vas, ne remetite mir!

Podeli vest

Imamo dugoročne planove sa Feđom Dudićem, on je srećan i zadovoljan u Kragujevcu, poručio je Slavko Perović, sportski direktor Radničkog 1923 za Informer, nakon što su mediji u regionu plasirali priču da Hajduk iz Splita želi da dovede mladog trenera.

Fenomenalne igre Kragujevčana naterale su fudbalsku javnost u regionu da obrati pažnju na igrače, ali pre svega na trenera superligaša iz naše zemlje!

Dudić, koji je i sa Veležom pravio sjajne rezultate, sada je na meti velikana iz Hrvatske, a Slavko Perović veruje da će sjajni stručnjak ostati u klubu.

- Imamo dugoročne planove sa Feđom. On je srećan i zadovoljan ovde. S obzirom na sjajan uspeh normalno je da se ovakve stvari pojavljuju po medijima. Ipak, ja bih apelovao i zamolio sve da se ne plasiraju neproverene informacije i da nam ne narušavaju mir u ekipi, koji nam je i te kako potreban - kaže Perović.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde latio se posla u rodnom gradu i od momenta od kada je seo u fotelju, niže uspehe, a uspeo je od Radničkog da na napravi hit prvenstva. Nada se sada da će čovek koji je pobrao simpatije fudbalske javnosti ostati i naredne sezone na klupi.

- Već dugo pričamo o produžetku saradnje, on je ovde sigurno do leta i normalno je da ga svi žele. Dudić je pametan, korektan, iskren i pošten.  Ceni nas i ima i te kako respekt prema navijačima koji ga vole, igračima koji mu veruju i celom klubu - zaključio je Slavko Perović.

Mladi stručnjak je tokom sezone preuzeo Radnički i doveo je ekipu do polufinala Kupa Srbije, ali i do takmičenja u plej-ofu Superlige.Tim iz Kragujevca je u ovom momentu sa 50 bodova izjednačen sa Vojvodinom na četvrtom mestu i juri plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, a nakon ove godine u Šumadiji mogao bi da krene put Dalmacije. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Nedavno je smenjen Mislav Karoglan i nakon što je Hajduk objavio da će do kraja sezone tim voditi Jure Ivanković, jasno je da se traži rešenje za sledeću sezonu. 

Prvi pik je čovek koji  na klupi Radničkog ove sezone na 24 utakmice ima 17 pobeda, jedan remi i šest poraza. Trenersku karijeru je počeo 2017. u GOŠK-u iz Gabele, a sa najvećim uspehom vodio je Velež, sa kojim je osvojio jedan kup Bosne i Hercegovine.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Kao igrač istakao se u Travniku gde je bio i najbolji strelac Premijer lige BIH, a 2002. godine je sa Zagrebom osvojio titulu u prvenstvu Hrvatske! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija