• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.04.2024

05:39

Bio je užasan, katastrofa! Ćavi poludeo, osuo paljbu po sudiji

Tanjug/AP

Fudbal

Bio je užasan, katastrofa! Ćavi poludeo, osuo paljbu po sudiji

Podeli vest

Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona, a trener Ćavi Ernandez je posle utakmice sa Paris Sen Žermenom osuo paljbu po sudiji.

Pobeda na "Parku prinčeva" sa 3:2 i vođstvo od 1:0 u revanšu nisu bili dovoljni Kataloncima. Sa igračem manje primili su četiri gola od PSŽ-a  i oprostili se od završnice takmičenja. Meč u Španiji dobio je francuski tim (4:1), a kola su krenula nizbrdo za Katalonce kada je pri vođstvu od 1:0 isključen Arauho. Rumunski sudija Ištvan Kovač pokazao mu je direktan crveni karton.  

I trener Ćavi Ernandez je u drugom poluvremenu isključen zbog šutiranja reklame.  Isključen je u 56. minutu, neposredno nakon gola Vitinja za preokret "svetaca". Nakon jednog faula na centru za PSŽ, Ćavi je na aut liniji divljao i ispred četvrtog sudije nogom udario reklamu Lige šampiona, pa je usledila kazna.

 

Foto: Tanjug/AP

Utučeni igrači Barselone

 

- Šteta, Liga šampiona je za nas završena zbog greške sudija. Rekao sam mu da je bio užasan i to je realnost - kazao je  Ćavi.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Nije posle meča trener Katalonaca krio da je besan.

- Nezadovoljan sam, ljut, mislim da je meč bio izjednačen. Kada je bilo 11 na 11 bili smo dobro organizovani. Za mene je previše bilo pokazati crveni karton u takvom trenutku, od tada je to bila potpuno druga utakmica. Rekao sam sudiji da je veoma loš, da je katastrofa, da ne razume fudbal. To je ubilo utakmicu. Promenilo je sve. Ne volim da pričam o sudijama, ali moramo da kažemo, ne možemo da ćutimo. Barsa će pokušati ponovo. Imali smo veoma dostojan nastup u Ligu šampiona, rekao bih da smo bili izvanredni - poručio je trener Barselone.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Paris Sen Žermen će se za veliko finale boriti protiv Borusije Dortmund, koji je eliminisao Atletiko Madrid (4:2). U sredu od 21 čas igraju Mančester siti i Real Madrid (3:3) i Bajern-Arsenal (2:2).

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija