• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.04.2024

06:56

Sramota, uprava napolje, Duljaj je koletarelna šteta... "Kuva" u Partizanu, navijači grme

Starsportphoto

Partizan

Sramota, uprava napolje, Duljaj je koletarelna šteta... "Kuva" u Partizanu, navijači grme

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su poraženi na svom stadionu od ekipe TSC-a (2:1), uprava kluba će raspravljati o statusu Igora Duljaja, a oglasili su se i navijači i pružili podršku treneru.

Kriza rezultata kulminirala je porazom od TSC-a (2:1). Crno-beli su doveli u pitanje i drugu poziciju na kraju sezone, jer se klub iz Bačke Topole približio na četiri poena. Čelnici Partizana zakazali su sastanak za ponedeljak, a tema će biti samo jedna - status šefa stručnog štaba Igora Duljaja.

Dulja je na klupu Partizana stigao u martu 2023. godine nakon katastrofalnih rezultata. Crno-bele je predvodio na 53 utakmice, zabeležio je 32 pobede, sedam remija i 14 poraza, od toga četiri u poslednjih deset dana. 

Foto: Starsportphoto

Igor Dulja sa igračima Partizana

 

Partizan je pod njegovom komandom tokom prvog dela sezone pobedom u 171. večitom derbiju (2:1), obezbedio zvanje jesenjeg šampiona. Međutim, sve se raspalo posle remija u 172. večitom derbiju (2:2) na stadionu "Rajko Mitić", rezultatski i igrački. Partizan je poražen od Napretka (1:0), pa je odigrao samo 1:1 protiv Mladosti iz Lučana, a sad je nanizao tri poraza u šampionatu, od Čukaričkog (3:2), Crvene zvezde (3:2) i na kraju TSC-a, pa bi čelnici kluba Duljaju mogli da se zahvale na saradnji. 

Navijači bi radije da leđa vide upravi kluba, a ne treneru: "Moramo izaći na protest i da se organizujemo, ako i njega oteraju, mi više nećemo postojati",  "Nista ako je tako Duki je naša legenda preuzeo je tim kad niko nije živeo za svaki gol sve najbolje u nastavku", "Sramota, uprava napolje", "Dok je na svoj obraz dovodio igrače i dok smo bili prvi, bio vam je dobar! Meni je stvarno žao što će Duljaj da bude kolateralna šteta. Zna se ko treba da ode", "Igor je koleteralna šteta sistema! Uprava napolje", samo su neki komentari navijača Partizana na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

"Igor Duljaj će po svemu sudeći biti još jedan u nizu popljuvan, izvređan i oteran. FKP je sinonim u poslednjih nekoliko za ovo sto sam naveo", napisao je jedan navijač crno-belih na društvenoj mreži "X".

 

 

Jasno je i Igoru Duljaju da je pod velikim pritiskom u borbi za drugo mesto. 

- Još veći pritisak, što od navijača, što od medija, ali to je naš život, ko ne može da funkcioniše pod pritiskom, nije za ovaj posao i bolje da promeni profesiju. Izguraćemo i ovo, kako znamo i umemo - rekao je Duljaj posle poraza.

 


sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19