• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

16.04.2024

13:27

Haos u Humskoj! Nađ odbio da vodi Partizan na večitom derbiju!

Starsportphoto

Partizan

Haos u Humskoj! Nađ odbio da vodi Partizan na večitom derbiju!

Podeli vest

Nema kraja problemima za crno-bele ovog proleća.

Šokantne informacije stižu iz Humske - Albert Nađ (49) odbio je da vodi Partizan na predstojećem 173. večitom derbiju na "Marakani" (subota, 18.00), umesto suspendovanog šefa stručnog štaba Igora Duljaja (44)!

Mladi stručnjak dobio je žuti karton u minuloj rundi protiv Čukaričkog na Banovom brdu (2:3), što mu je četvrta javna opomena ove sezone. To znači da ne sme da sedi na klupi na prvoj narednoj utakmici, što je upravo gostovanje Crvenoj zvezdi na startu plej-ofa Superlige.

Upravo je Duljaj tada najavio da će ga protiv crveno-belih menjati nekadašnji saigrač, a sada pomoćnik. Jedan od razloga je i taj što bivši kapiten i sportski direktor poseduje potrebnu licencu, koja je neophodna da bi vodio tim na prvenstvenom meču.

Međutim, nakon današnjeg treninga, taj plan se srušio kao kula od karata. Naime, "Telegraf.rs" prenosi da je Nađ jutros svoju odluku saopštio kolegama, a onda je posle žučne rasprave, koja se čula do dvorišta, napustio Sportski centar "Zemunelo". On nije ni prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima.

Foto: ATA Images

Igor Duljaj i Albert Nađ

Isti portal navodi da niko još ne zna pravi razlog ovakvog postupka nekada borbenog veziste, koji je pre Duljaja, asistent bio i Gordanu Petriću i Savi Miloševiću. On je pod ugovorom sa klubom i svi su očekivali da će sedeti na klupi protiv najvećeg rivala.

Sada se čeka reakcija uprave kluba i sportskog sektora, na čelu sa direktorom Ivicom Kraljem. Ostaje da se vidi da li će se ovaj problem nekako srediti ili će morati da se pronađe neko drugo rešenje.

Od ostalih pomoćnika, na raspolaganju su još Bojan Zavišić, Portugalac Bruno Fidalgo i Marko Jovanović, dok je Italijan Valerij Zudas nedavno napustio Humsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija