• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

16.04.2024

12:17

Briga pred derbi! Evo kakvo je stanje golmana Jovanovića

Starsportphoto

Partizan

Briga pred derbi! Evo kakvo je stanje golmana Jovanovića

Podeli vest

Čuvar mreže crno-belih dobio je jak udarac tokom utakmice protiv Čukaričkog minulog vikenda (3:2).

Zaledili su se svi u Partizanu kada je Aleksandar Jovanović (31) već u prvom minutu utakmice na Banovom brdu, sa bolnom grimasom na licu ostao da leži na travi, nakon duela sa Đorđem Ivanovićem. Ofanzivac "brđana" dobro ga je zakačio po butnom mišiću leve noge, iskusnom golmanu je odmah ukazana lekarska pomoć, a onda sredinom prvog poluvremena još jednom.

Međutim, videlo se da oseća posledice i da će teško moći da ostane među stativama do kraja meča. Tako je i bilo, u 39. minutu mesto je ustupio kolegi Milošu Kruniću, a svima u taboru crno-belih u tim momentima u glavi je bio predstojeći 173. večiti derbi na "Marakani" (subota, 18.00) na startu plej-ofa Superlige.

Ipak, prema informacijama do kojih je Informer došao, rođeni Nišlija bi trebao da bude spreman za okršaj sa Crvenom zvezdom. Prve analize pokazale su da povreda nije ozbiljnije prirode, a to bi svakako trebalo da potvrdi i još jedno, dodatno snimanje, koje će sutra biti odrađeno.

Suvišno je i pričati koliko je Jovanović značajan za "parni valjak" i koliko njegovo prisustvo na terenu uliva sigurnost celoj ekipi. Bez dileme je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone, u najkonstantnijoj je formi, s obzirom da brani fenomenalno otkako je letos stigao u Humsku iz kiparskog Apolona.

Foto: ATA Images

Aleksandar Jovanović bi trebao da bude spreman za derbi

Nekadašnji srpski reprezentativac je nekoliko puta bio heroj, pogotovo u penal-serijama protiv Sabaha u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali i Grafičara i Voždovca u Kupu, kada je sve ukupno odbranio čak pet jedanaesteraca.

Pritom, blistao je i u oba ovosezonska duela sa najvećim rivalom, pogotovo početkom marta, kada je pomogao crno-belima da ostanu neporaženi u komšiluku (2:2), pošto je skinuo nekoliko zicera crveno-belima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija