• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.04.2024

18:31

Poslednja očekivanja pred derbi! Milojević: Spremni smo na sve; Duljaj: Nismo vežbali penale!

Starsportphoto©

Fudbal

Poslednja očekivanja pred derbi! Milojević: Spremni smo na sve; Duljaj: Nismo vežbali penale!

Podeli vest

Treneri Crvene zvezde i Partizana oglasili se pola sata pred početak meča na "Marakani".

Nakon samo četiri dana "Marakana" će ponovo biti domaćin večitog derbija. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u polufinalu Kupa Srbije, a treneri dva kluba izneli su poslednja očekivanja pred večerašnju utakmicu. 

- Važnost utakmice je velika, polufinale, sve je smešteno u 90 minuta. Sasvim drugo takmičenje od prvenstva. Partizan ima svoje, mi svoje ambicije, a na terenu ćemo videti kako smo se spremili - rekao je Milojević. 

Nije Milojević imao mnogo prostora da radi sa svojom ekipom, posebno da ispravi veliki broj promašaja na koje je skrenuo pažnju posle 173. večitog derbija. 

- Nismo imali mnogo vremena za rad, glavna stvar je koncentracija. Fudbal je igra grešaka, iz nekih situacija date gol, a iz nekih ne. Prethodni derbi je iza nas, trudićemo se da budemo koncentrisaniji kako u napadu tako i u odbrani. Spremni smo na sve - podvukao je trener Zvezde. 

Foto: FK Partizan

 

Sa druge strane, crno-beli su na "Marakanu" stigli kako bi se plasirali u finale Kupa. Ističe Duljaj da je pred njegovom ekipom težak zadatak protiv Crvene zvezde, ali se nada pobedi. 

- Nema sujeverja, nismo promašili put, stigli smo na vreme, najvažnije je da uradimo ono zbog čega smo došli, a to je da pobedimo Zvezdu. Imamo cilj, imamo ambicije, neće biti lako, pre nekoliko dana smo igrali, nema iznenađenja. Nadam se da će biti navijača budući da je loše vreme - rekao je Igor Duljaj. 

U odnosu na prethodni derbi Partizan može da računa na prvog golmana Aleksandra Jovanovića, a na klupi će ponovo biti Igor Duljaj koji je zbog suspenzije propustio prethodni derbi. 

- Partizan ima dva odlična golmana i stručni štab, sve što smo radili smo preneli na teren. Videćemo kako ćemo danas izgledati, imamo svoju ideju, ali ima je i Zvezda. Ovo je specifična utakmica, jednom od timova može da donese trofej. Klub je odlučio da koneferencije ne bude, izvršio sam ono što su tražili, nemam šta da dodam. Koncentrisan sam na ono što nas očekuje danas - dodao je strateg Partizana, a potom otkrio da crno-beli nisu vežbali penale pred duel na "Marakani". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija