• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

15.04.2024

12:07

Poznati biznismen besan: Ova uprava je sramota Partizana! Sve bih ih isterao iz lože!

ATA Images

Partizan

Poznati biznismen besan: Ova uprava je sramota Partizana! Sve bih ih isterao iz lože!

Podeli vest

Nekadašnji sponzor kluba iz Humske i veliki partizanovac, Milija Milosavljević Ktitor, ima jasnu poruku za čelnike crno-belih.

Fudbaleri Partizana praktično su se oprostili od trke za titulu jučerašnjim porazom u gostima od Čukaričkog (3:2) u 30. kolu Superlige. Izabranici Igora Duljaja su sada na "minus sedam" u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, a do kraja sezone ostalo je da se odigra još sedam rundi u plej-ofu.

Iako je za subotu zakazan 173. večiti derbi na "Marakani" (18.00), koji će za parni valjak" biti prilika da eventualnim trijumfom makar smanji bodovnu razliku, malo ko veruje da je preokret u borbi za šampionski pehar moguć i realan.

Foto: Starsportphoto

Milorad Vučelić, Ivan Ćurković i Miloš Vazura

Crveno-belima se smeši sedmi uzastopni trofej namenjen prvaku države, a više od svega toga, ljutnju i bes kod navijača izaziva ponašanje rukovodstva kluba. Ni traga, ni glasa od čelnika, čak ni u momentima kada su u pojedinim mečevima sudije ozbiljno oštetile ekipu, a jedino je trener bio taj koji je dizao glas i javno iznosio svoje mišljenje.

Sada je isto to uradio i poznati biznismen, vlasnik ugledne kompanije "Ktitor", koja je nekoliko godina bila u sponzorskom pulu crno-belih.

"Dođe mi da odem na prvu sledeću utakmicu koju Partizan igra na svom stadionu JNA i sve članove Upravnog odbora isteram iz centralne lože. Ti ljudi su sramota Partizana i srpskog sporta", napisao je Milija Milosavljević na svom Tviter profilu.

 

 

Odmah su usledili komentari razočaranih "grobara", koji su mu pružili apsolutnu podršku. Jedan navijač mu je čak napisao da je tako nešto trebao odavno da uradi, a Ktitor je imao zanimljiv odgovor na to:

"Dugo razmišljam o tome, a i nekako mi pripada ta dužnost. Po svim parametrima i zvaničnim podacima, samo je pokojni Mirko Vučurović dao više svojih para od mene FK Partizanu u njegovoj istoriji. A, koliko sam još mogao da dam, pitaj Boga. Ne hvalim se, nego sam ljut i besan", poručio je Milosavljević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15