• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.04.2024

06:54

Srbiju čeka pakao! Amerikanci objavili tim za Olimpijske igre, da se smrzneš!

EPA Images

Košarka

Srbiju čeka pakao! Amerikanci objavili tim za Olimpijske igre, da se smrzneš!

Podeli vest

Pakao čeka naše košarkaše na Olimpijskim igrama, Amerikanci su objavili imena igrača koji će najverovatnije igrati najvećoj svetskoj sportskoj smotri!

 

Pouzdani NBA insajder Adrian Vojnarovski objavio je imena 11 košarkaša koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu, čeka se još samo jedno ime: Stef Kari, Lebron Džejms, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Devin Buker, Dru Holidej, Tajris Haliberton, Entoni Edvards, Entoni Dejvis i Bem Adebajo.

Naravno, dolaze u Francusku po zlato, a mi im stojimo na putu ili oni nama.
 

 

 

 

Košarkašima Srbije rivali u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Parizu, biće pored Amerikanaca, ekipe Južnog Sudana i pobednik kvalifikacionog turnira u Portoriku.  "Orlovi" će igrati 28. jula protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu grupe C (17.15). Srbija će nakon duela sa Amerikom, u drugom kolu 31. jula igrati protiv selekcija koja se bude kvalifikovala na turniru u Portoriku (17.15), a u trećoj rundi protiv Južnog Sudana, 3. avgusta (21.00).

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Plasman u četvrtfinale obezbediće dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije.

Ono što je nama najvažnije, to je u kom ćemo mi sastavu biti i kakve ćemo pripreme moći da obavimo. Nadam se da će naši kandidati za sastav reprezentacije dočekati leto zdravi, da će uspeti da se odmore i da ćemo moći da sprovedemo kvalitetan program priprema zahvaljujući kome ćemo moći da odigramo dobar ili odličan olimpijski turnir - poručio je selektor Svetislav Pešić nedavno kada je saznao da smo u grupi sa Amerikancima.

Košarkaški turniri su na programu od 27. jula do 11. avgusta. Preliminarna faza igraće se u Lilu, a završnica u Parizu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija