• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.03.2024

08:07

Moka žestoko isprozivao Jokića zbog reprezentacije Srbije! Nije imao milosti

Starsportphoto©

Košarka

Moka žestoko isprozivao Jokića zbog reprezentacije Srbije! Nije imao milosti

Podeli vest

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac i selektor naše zemlje Zoran Moka Slavnić ne može da oprosti Nikolu Jokiću jer ne igra uvek za reprezentaciju Srbije.

Legendarni Moka ne može da razume brojne otkaze nacionalnom timu od strane najboljeg košarkaša sveta. Skida kapu Jokiću za sve što naš košarkaš radi u dresu Denvera u NBA ligi, ali ne može da shvata njegov odnos prema nacionalnom timu.

- Tolika odsutnost patriotizma da nije za ljude. Kroz sport. Ako ti srce ne radi da igraš za svoju zemlju... Od pet poziva si četiri puta si odložio. Sa te strane je prosto frapantno - rekao je Slavnić za Tv Uena bez dlake na jeziku. 

Naša košarkaška legenda ne dovodi u pitanje košarkaške kvalitete Jokića i ne libi se da ga pohvali.

- Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta to je užas koliko je dobar, koliko je pametan, koliko je kreativan - jasan je bio Slanić, koji je sa nacionalnim timom prvo na U18 šampionatu Evrope uzeo srebro, pa zatim je tri puta bio šampion Evrope, a jednom je bio bronzani na Eurobasketu. Na svetskom prvenstvu ima zlato sa Filipina 1978. godine i srebro iz Portorika četiri godine ranije, a sa Olimpijskih igara ima zlato iz Moskve 1980. i srebro iz Montreala 1976. godine.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Svi se nadamo da će Jokić ove godine igrati na Olimpijskim igrama u Parizu. 

- Pričam i ja sa Jokićem često i sa svim koji nisu bili ovde. Nikola je prošle godine odigrao više od 100 utakmica, nije bio spreman ni fizički ni psihički. Kada odlučiš da igraš za reprezentaciju Srbiju, od vrhunskih igrača se očekuje samo zlatna medalja. Oni za to moraju da budu spremni i mentalno i fizički i ako nisu, neće moći to da iznesu. Ako nije spreman, bolje da ne igra. Nadam se da će biti spreman, ali rano je o tome - rekao je nedavno selektor Svetislav Pešić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija