• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.04.2024

15:22

Hrvati pali zbog zvezde Premijer lige! Opljačkali napadača, pa dolijali!

profimedia

Fudbal

Hrvati pali zbog zvezde Premijer lige! Opljačkali napadača, pa dolijali!

Podeli vest

Četvoro državaljana Hrvatske uhapšeno je u Engleskoj, pošto su optuženi da su 4. aprila upali u dom Aleksandera Isaka, fudbalera Njukasla i opljačkali ga.

Lopovi su navodno nedavno doputovali u Veliku Britaniju iz Italije, a uhapšeni su u petak u Zapadnom Midlendsu.

Ovo nije jedino delo koje im se stavlja na teret, ali  su dospeli u žižu javnosti nakon što su se nameračili na Isaka, inače najskupljeg fudbalera Njukasla u istoriji.

Stigao je sjajni Aleksander za sumu od 70 miliona evra iz Sosijedada, a na 24 meča u Premijer ligi, postigao je 17 golova i upisao jednu asistenciju.

Nije ni čudo što su se lopovi opredelili za Šveđanina, znali su da je "težak kao brod", pa su mu oteli dizajnersku odeću, nakit i automobil, koji je kasnije pronađen.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Isak u trenutku provale nije bio kod kuće, a Hrvati koji su pljačkali na teritoriji Njukasla i Sanderlenda su sa sve njegovim dragocenostima ukrali robu vrednu više od milion funti!

Kako navodi "Dejli Mejl" osmunjičeni za zločin su Jela Jovanović (42), Valentino Nikolov (31), Đakomo Nikolov (27) i Čarli Jovanović (23).

Britanski inspektor Šon Fordi ponosan je na rad policije.

- Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo da tolerišemo ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo da zaštitimo našu zajednicu i da uhapsimo one za koje verujemo da su odgovorni - rekao je Fordi.

Inače, Šveđanin je karijeru počeo u tamošnjem AIK-u, potom je prešao Borusiju Dortmund za 8,6 miliona evra, a Real Sosijedad ga je kasnije platio 15 miliona, pre nego što je za paprenu cifru prešao Njukasl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija