• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.04.2024

17:20

Oglasio se Boško Janković! Zvezdaši ga iznenadili, on se oduševio! (FOTO)

EPAIMAGES

Crvena zvezda

Oglasio se Boško Janković! Zvezdaši ga iznenadili, on se oduševio! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Boško Janković (40), pohvalio se da je dobio mural u Banatskoj Palanki.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i ljubimac "delija" već osam godina je u penziji, ali ga navijači dobro pamte.

Zbog čestih povreda morao je Janković ranije da završi bogatu karijeru, tokom koje je igrao za Crvenu zvezdu, Majorku, Palermo, Đenovu i Veronu. 

Navijači su dokazali da ga nisu zaboravili, te je osvanuo mural u opštini Bela Crkva, koji je oduševio nekada sjajnog ofanzica!

 

Foto: printscreen

Janković

 

 

Inače, Janković je nedavno gostovao u podkastu "Alesto", gde je otkrio da je pre sedam godina postojala mogućnost da se vrati u redove voljenog kluba, ali je odbio poziv generalnog direktora Zvezde, Zvezdana Terzića. 

- Nisam tako vaspitan. Nisam imao potrebu da dođem u klub koji mi je dao sve, u kojem znam svaki metar oko stadiona i da sa 33 godine i uzmem neki ugovor koji u tom trenutku nije bio mali. Nismo ni pričali o ugovoru, ali sam otprilike znao, on mi je u jednom trenutku i rekao koliko mogu da mi daju, ko ima najviše... Ali nikad nisam želeo da pričam o tome, jer ne bi bilo fer da odem tamo i provodim vreme u ambulanti, da kukam kako mi je kuk loš, kako ne mogu da dam 100 odsto. I 50 je tad bilo mnogo, mislim da sam mogao da dam 30 - priznao je Boško Janković i ovim potezom  bez sumnje još jendom oduševio najvernioje navijače šampiona Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija