• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2024

08:40

(UZNEMIRUJUĆE) Šta je ovo?! Mrežama kruži najstrašniji snimak! Svet zaprepašćen scenama u Gazi, Izrael optužen za monstruozan zločin!

sputnik

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Šta je ovo?! Mrežama kruži najstrašniji snimak! Svet zaprepašćen scenama u Gazi, Izrael optužen za monstruozan zločin!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci masovne grobnica Palestinaca koje su, prema navodima Sputnjika, sahranile izraelske snage u dvorištu medicinskog kompleksa Al Šifa u Gazi.

Radovi se odvijaju polako i pažljivo kako se ne bi oštetila tela poginulih.

"Prema rečima lekara, neki ljudi su streljani nedugo pre povlačenja trupa iz Al-Šife. Novinari sa lica mesta kažu da su mnoga tela bila samo u donjem vešu, neka su imala medicinske narukvice za identifikaciju pacijenata (među njima tinejdžeri, žene i starci), kao i ranjenici sa zavojima na različitim delovima tela", piše Sputnjik.

 

 

 

Oni su takođe preneli navode vladine kancelarije za medije u Gazi. Njen predstavnik, Ismail Al-Savabta rekao je:

- Izraelske snage su pogubile 400 Palestinaca u kompleksu Al Šifa, a danas smo uspeli da izvučemo 9 tela. Među telima koja smo izvukli iz kompleksa Al Šifa bilo je i pacijenata bolnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija