• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

17.04.2024

10:48

Sve je spremno za spektakl! Ovo je raspored utakmica Denvera i Lejkersa!

profimedia

NBA

Sve je spremno za spektakl! Ovo je raspored utakmica Denvera i Lejkersa!

Podeli vest

Košarkaška javnost sa nestrpljenjem iščekuje spektakl u režiji Denvera i Los Anđeles Lejkersa u plej-ofu NBA lige! Poznato je da se prve dve utakmice igraju u "Bol areni" u Koloradu, a potom slede dve u "Kripto areni" , a sada se znaju i termini odigravanja mečeva.

Lejkersi su savladali Nju Orleans Pelikanse sa 110:106 u plej-inu i izborili sedmo mesto u Zapadnoj konferenciji.

Na taj način zakazali su duel sa ekipom srpskog asa Nikole Jokića, a ljubitelji NBA lige sa uzbuđenjem iščekuju nove okršaje dva sjajna tima, ali i Džokera i Lebrona Džejmsa!

Prvi meč je na programu 21. aprila od 2.30, a poznati su termini i za naredna tri susreta. Ukoliko neka ekipa ne uspe da bude bolja u prva četiri okršaja, odnosno ne savlada sa 4:0 rivala, naknadno će se odrediti satnica za eventualni peti, šesti ili sedmi duel.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Drugi meč je na programu 23. aprila, četiri sata posle ponoći, a  tri dana kasnije u istom terminu se serija seli u Los Anđeles.

Četvrti meč je  zakazan za 28. april od 2.30, a potencijalni dueli su zakazani za 29. april, 2. i 4. maj.

Vredi istaći da se Denver nalazi u seriji od osam uzastopnih pobeda nad Los Anđeles Lejkersima, koji su poslednji put slavili u decembru 2022. godine.

 

 

Podetimo, Nagetsi su prošle godine na krilima Nikole Jokića preslišali Lejkerse sa 4:0 u pobedama u konferencijskom finalu. U ovoj sezoni prvak je pobedio sva tri puta u međusobnim duelima, u oktobru kod kuće, a u sledeće dve utakmice u Los Anđelesu.

 

 

 

 

 

 

RASPORED

1. meč Denver Nagets – Los Anđeles Lejkers, 21. april (02:30)
2. meč Denver Nagets – Los Anđeles Lejkers, 23. april (04:00)
3. meč Los Anđeles Lejkers – Denver Nagets, 26. april (04:00)
4. meč Los Anđeles Lejkers – Denver Nagets, 28. april (02:30)
5. meč Denver Nagets – Los Anđeles Lejkers, 29. april (nije poznato vreme)
6. meč Los Anđeles Lejkers – Denver Nagets, 02. maj (nije poznato vreme)
7. meč Denver Nagets – Los Anđeles Lejkers, 04. maj (nije poznato vreme)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija