• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.04.2024

13:39

Jokić zaprepastio Amere! Kajgana sa 5 jaja, slanina, šunka...

EPA Images

NBA

Jokić zaprepastio Amere! Kajgana sa 5 jaja, slanina, šunka...

Podeli vest

Nikola Jokić, centar Denvera i reprezentativac Srbije, otkrio je Amerikancima šta sve pojede za doručak, pa i sam sebe iznenadio.

Naš as obožava hranu, posebno nezdravu, u kojoj je uživao do odlaska u NBA. Njegov bivši trener Dejan Milojević pre nekoliko godina je otkrio da zna da pojede burek, pa da zalije koka-kolom.

Dolaskom u NBA ligu morao je da promeni navike, pridržava se dijeta, sluša nutricioniste, ali nekad pojača obroke, posebno doručak. Pitali su ga šta sve jede, počeo je da nabraja, pa je onda i sam shvatio da možda malo pretera. 

 

Foto: Tanjug

Nikola Jokić otkrio šta sve pojede za doručak

 

Uh… Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne sme da bude tečno, ne sme da bude previše suvo. Mora da bude savršeno - rekao je Jokić.

 

Foto: AP PHOTO

Nikola Jokić

 

Ali, ne zaustavi se naš as samo na kajgani.

-  Onda, ovsena kaša - orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5,000 kalorija u tom doručku - nasmejao se srpski centar kome često zamerali da nije atletski tip jer ima 129 kilograma.

 

Foto: EPA Images

 

 

Miroslav Ćuk, Jokićev prijatelj, pre nekoliko godiana je pričao o Nikolinom apetitu.

- Nikola je oduvek imao dobar apetit. Često bi putovao u drugi grad na utakmicu, a majka bi mu spakovala četiri sendviča da ima za ceo dan, a on bi to sve pojeo za 40 minuta - ispričao je Miroslav Ćuk.

Inače, američki plivač Majkl Felps je za vreme Olimpijskih igara u Pekingu otkrio šta i koliko jede. Njegov doručak je skoro kao Nikolin - 4,000 kalorija. Pojede sendvič u kom su: tri jaja, sir, zelena salata, majonez, luk, paradajz, omlet od pet jaja, tri francuska tosta sa šećerom, tri slatke palačinke i dve šolje kafe

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Amerikanci ovo još nisu videli! Jokić uradio što niko nikad nije
NBA

Amerikanci ovo još nisu videli! Jokić uradio što niko nikad nije

Čekamo da NBA liga zvanično potvrdi da je Nikola Jokića treći put MVP u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a Srbin je na kraju prvog dela sezone opet ušao u istoriju. Postao je prvi igrač u istoriji koji je uspeo da ligaški deo sezone završi u Top 10 u četiri najvažnije statističke kategorije.

15.04.2024

12:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija