• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.04.2024

06:19

Ovo su svi čekali! Jokić saznao prvog rivala u plej-ofu (VIDEO)

profimedia

NBA

Ovo su svi čekali! Jokić saznao prvog rivala u plej-ofu (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić i Denver Nagetsi saznali su rivala u prvoj rundi plej-ofa, igraće protiv Los Anđeles Lejkersa koji su sa 110:106 savladali Nju Orleans Pelikanse.

Srpski centar je posle okončanja prvog dela sezone rekao da će slobodne dane iskoristiti kako bi sa ćerkicom Ognjenom uživao u bazenu, ali je odmor završen. Sada kreću pripreme za Lejkerse.  Nagetsi su prošle sezone počistili Lejkerse sa 4:0, a videćemo da li će Jokić i društvo i ove godine imati lak posao. 

Lebron Džejms je predvodio "jezerdžije" sa 23 poena i po devet skokova i asistencija, dok je  dabl-dabl imao Entoni Dejvis sa 20 poena i 15 skokova, Rasel je utakmicu završio sa 21 poenom, dok je Rivs ubacio 16.

S druge strane, Zajon Vilijamson je stigao do 40 poena, a imao je i 11 skokova, a onda se povredio i ranije morao da napusti teren. Drugi strelac tima bio je Trej Marfi sa 12 poena.

 

 

Inače, imao je šansu Nju Orleans. Prišao na samo poen zaostatka 50 sekundi pre kraja, ali je onda usledio brutalan odgovor Lejkersa. Rasel je pogodio trojku, pa je važne poene postigao Entoni Dejvis 15 sekundi pre kraja, posle kojeg je ubacio dva slobodna bacanja i odveo svoj tim na plus četiri. Ipak, ovo nije kraj sezone za Nju Orleans, koji će imati još jednu šansu na plej-in turniru.  Rival će mu biti bolji iz duela između Golden Stejta i Sakramenta.

 

 

 

 

 

NBA, plej-in, Zapadna konferencija

LA Lejkers – Nju Orleans 110:106
Sakramento – Golden Stejt 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija