• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.04.2024

11:45

Ameri zatečeni reakcijom Srbina! Novinar preterao, Jokić ga odmah ispravio

profimedia

NBA

Ameri zatečeni reakcijom Srbina! Novinar preterao, Jokić ga odmah ispravio

Podeli vest

Nikola Jokić je ispravio novinara posle pobede Denvera protiv Los Anđeles Lejkersa (114:103) kada je malo preterao u broju zakucavanja našeg asa.

 

Srpski centar je vodio Denver do pobede u prvom meči plej-ofa NBA lige protiv LA Lejkersa sa 114:103. Najbolji igrač NBA lige bio je nerešiva enigma za "jezerdžije", utakmicu je završio sa 32 poena, 12 skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte. Čak je Srbin i nekoliko puta zakucao što ne viđamo često, jednom i preko Lebrona Džejmsa, o čemu bruji Amerika. Prethodne sezone je zakucao 29 puta, a sad protiv Lejkersa čak tri puta. Međutim, jedan novinar je malo preterao, pa ga je Nikola odmah ispravio.

Zakucao preko Lebrona

- Četiri zakucavanja? Nećemo taj jedan računati, samo su tri. Ne računam onaj kad sam ukrao loptu i položio u koš. To nije bilo zakucavanje - ispravio je Jokić novinara i nasmejao se, dok su Amerikanci bili zatečeni, malo bi koji košarkaš ovo uradio, ali naš as ne želi da kiti statistiku. 

Posle pobede i još jedne sjajne partije, srpski as nije želeo da on bude u centru pažnje, nego tim.  

- Poveli su u prvoj četvrtini, bili smo u minusu tri poena na poluvremenu. Mislim da je naša odbrana u drugom poluvremenu bila neverovatna. Tako treba da igramo ako želimo nešto da postignemo. Ja samo pokušavam da pročitam igru. Ne forsiram je. Pokušavam da pronađem otvorenog igrača i da verujem u dodavanje, verujem u saigrače - jasan ne bio Nikola Jokić posle prve pobede u plej-of seriji. 

 

Foto: profimedia

 

 

Dok NBA liga priča o njemu, Nikola u fokus stavlja saigrače. 

- Imamo sjajne odbrambene igrače kao što su Gordon i Poup. Ostali momci samo prate energiju. Oni su sjajni u sitnim detaljima igre, kao na primer, kada je Poup blokirao Dejvisa dva ili tri minuta pre kraja utakmice. To je mali detalj koji mnogo znači - istakao je Jokić.

Jokić kao Gru

Prokomentarisao je Nikola Jokić neobičan stajling pred meč, kada se obukao kao Gru iz filma "Grozan ja" (Despicable Me).

- Zašto sam bio kao Gru? Volim tog tipa i taj crtani film, zašto se ne zabaviti malo.

 

Foto: profimedia

Nikola Jokić obučen kao Gru

 

Pričao je naš košarkaš i o Majklu Porter Džunioru. Njegov brat Kouben završio u zatvoru jer je ubio  ženu automobilom, dok je Džontej izbačen iz košarke zbog klađenja:

- Teško je za njega, kada si na terenu ne misliš o tome, zato je košarka važna. Ne misliš ni o čemu drugom. Naravno, pre i posle nije lako. Svi smo uz njega i porodica je na prvom mestu, ali i mi smo neka porodica. Nadam se da će pronaći mir i da će biti dobro mentalno.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

Obeležavanja Svetskog dana inflamatornih bolesti creva 2024. godine
Društvo

Obeležavanja Svetskog dana inflamatornih bolesti creva 2024. godine

Od zapaljenskih bolesti creva, u koje spadaju Kronova bolest i ulcerozni kolitis, u svetu boluje oko 10 miliona osoba. Za Srbiju nema tačnih podataka, ali se pretpostavlja da sa ovom bolešću živi oko 20.000 ljudi. U većini slučajeva bolest se razvija između dvadesete i tridesete godine života, a sve češće se javlja i u dečjem uzrastu.

17.05.2024

18:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija