• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

10.04.2024

18:53

Sjajna vest za Jokića i Denver! Minesota na derbiju bez najboljeg igrača!

AP/Photo

NBA

Sjajna vest za Jokića i Denver! Minesota na derbiju bez najboljeg igrača!

Podeli vest

Karl Entoni Tauns nije uspeo da se oporavi od povrede meniskusa i neće biti u sastavu za duel protiv Nagetsa večeras.

Igraju Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem sjajno tokom čitave sezone. Ne kriju u Koloradu da je cilj odbrana šampionskog prstena, a jedan od ključnih duela na tom putu igraju večeras. Četa Majkla Melouna u svom "Bol centru" dočekuje direktnog rivala za prvo mesto na Zapadu - Minesotu. 

Meč je na programu u noći između srede i četvrtka, a posao Denvera biće značajno olakšan javlja Adrijan Vojnarovski. Poznati NBA insajder prenosi da u sastavu Timbervulfsa neće biti Karl Entoni Taunsa koji se još uvek nije dovoljno oporavio od povrede meniskusa. 

Entoni Tauns van parketa je od početka marta, nadali su se u Minesoti da će se snažni centar vratiti na parket za derbi protiv Denvera, ali - neće. Vojnarovski prenosi da je medicinski tim savetovao reprezentativcu Dominikane da propusti gostovanje Nagetsima kako bi se što bolje oporavio za plej-of NBA lige. 

Nagetsi i Minesota meč 80. kola regularnog dela sezone dočekuju na deobi prvog mesta sa po 55 pobeda i 24 poraza. U slučaju trijumfa, Jokićev Denver osamio bi se na čeli tabele i tako imao otvoren put ka prednosti domaćeg terena kroz čitav plej-of. Kolorado se prošle sezone pokazao kao neosvojiva tvrđava kroz čitavo doigravanje zbog čega bi večerašnja pobeda mogla da bude ključna za rasplet čitave sezone u NBA ligi. 

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, verovatno ni Denver večeras neće biti kompletan. Eron Gordon ima problema sa povredom stopala zbog čega je propustio duele sa Atlantom i Jutom. Nadaju se u taboru Nagetsa da će se američki reprezentativac oporaviti i biti u stanju da pomogne ekipi protiv Minesote. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija