• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.04.2024

16:22

Ludnica! Dresovi sa njenim imenom planuli za 1 sat! Popularnija je od Lebrona i Jokića! (FOTO)

profimedia

Košarka

Ludnica! Dresovi sa njenim imenom planuli za 1 sat! Popularnija je od Lebrona i Jokića! (FOTO)

Podeli vest

Američka košarkašica Kejtlin Klark (22), prakotično preko noći zaludela je naciju! Do sada je igrala za univerzitet iz Ajove, a sada ju je Indijana izabrala kao prvu na WNBA draftu, pa su Amerikanci odlepili i pohrlili da kupe dresove sa njenim imenom!

Ženska košarka je u ekspanziji, postala je gledanija i od NBA lige, a jedna od najzaslužnijih za to je upravo Klarkova!

Naime, mečevi na kojima je igrala Kejtlin obarali su rekorde gledanosti u SAD, a mlada igračica popularnija je i od srpskog asa Nikole Jokića, pa čak i od čuvenog Lebrona Džejmsa!

 

Foto: profimedia

 

 

 

Klarkova je na velikoj svečanosti u Bruklinu bila prvi izbor Indijane, a kolika je njena popularnost najbolje govori činjenica da su njeni dresovi svih velilina planuli za samo sat vremena!

 

 

 

 

Paradoksalno zvuči da će sjajna igračica u svojoj prvoj sezoni kao "ruki" zaraditi svega 76.535 dolara, odnosno za će joj za četiri sezone pripasti svega 338.056 dolara!

Neki košarkaši u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu to zarade na nedeljnom nivou! Ipak, kada je reč  o Klarkovoj nema sumnje da će i te kako profitirati od sponzora i marketinga.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Ona je u svojoj poslednjoj sezoni imala prosek od 31,6 poena, 8,9 asistencija i 7,4 skokova i košarkaški svet sa nestrpljenjem iščekuje da je vidi kako će se snaći u najjačoj ligi za žene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija