• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.04.2024

08:47

Žoc je plakao, kapiten je plakao... Lesor otkrio kad je postao "grobar"

Starsportphoto

Košarka

Žoc je plakao, kapiten je plakao... Lesor otkrio kad je postao "grobar"

Podeli vest

Matijas Lesor nije više košarkaš Partizana, ali su ga crno-beli zauvek kupili, pa je otvorio dušu i pričao o ljubavi prema "parnom valjku".

Francuz i sina uči da voli crno-bele, pa je pre nekoliko dana njegova supruga Trejsi sa sinom Matsonom bila na utakmici Partizana i Valensije. Iako je igrao za najvećeg rivala Zvezdu 2017. godine, brzo je Lesor postao ljubimac "grobara". Dres Partizana nosio je od 2021. do 2023. godine, dok je pre odlaska u Panatinaikos osvojio ABA ligu. Lesor je u podkastu kod košarkaša Baskonije Čime Monekea pričao o tome kako je postao "grobar". 

- Došlo je postepeno, korak po korak. Desilo se u finalu Kupa Radivoja Koraća kada smo izgubili od Crvene zvezde. Jedino na tom meču je publika u hali 50-50, mnogo je policije i obezbeđenja. Mnogo znači igračima i navijačima. Razbili su nas jedno 20 razlike. Pogledao san oko sebe. Kapiten je plakao, trener je plakao... Shvatio sam koliko je to važno za njih - kazao je Matijas Lesor.

 

Foto: Starsportphoto

Matijas Lesor i Miloš Teodosić

 

Setio se poraza sa Crvenom zvezdom u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana 2018.

- Igrao sam pre toga za Zvezdu u finalu Kupa, izgubili smo i nije bilo istih takvih emocija. Pozdravili smo navijače i otišli u svlačionicu. Kada sam opet izgubio sa Partizanom, navijači su stajali pola sata, plakali su i pevali. Videlo se da su povređeni, zato sam stao uz njih. Drugi navijači bi ti zviždali i tražili da skineš dres. Partizanovi navijači nisu takvi. Oni su shvatili da smo povređeni i da nam treba pomoć. Shvatio sam da su nešto posebno, da ove ljude ne smem da izneverim, jer će biti uz mene bez obzira na sve.  Zato sam se zaljubio u njih. Oni ti daju sve i bezrezervno te podržavaju - ispričao je  Lesor koji je nedavno "pecnuo" Crvenu zvezdu i zbog poraza od Efesa u Istanbulu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija