• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.04.2024

14:46

Anđušić ushićen pred plej-of! Prošle godine smo probili led, ovo je najlepši deo godine!

Starsportphoto

Partizan

Anđušić ushićen pred plej-of! Prošle godine smo probili led, ovo je najlepši deo godine!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u sredu počinju plej-of ABA lige utakmicom protiv Igokee u Beogradskoj areni (18:30), a as crno-belih Danilo Anđušić se nada novoj tituli i raduje se najlepšem delu godine.

Klub iz Humske brani titulu u ABA ligi i veliki je favorit uoči ovog meča, a Anđušić poručuje da fokus sada mora da bude na regionalnom takmičenju.

- Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na prošlost, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige - rekao je Anđušić.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Ne zaboravlja Danilo da je Igokea znala da iznenadi njegov tim, ali veruje da će on i njegovi saigrači ponoviti partiju iz Laktaša kada su trijumfovali. Crno-beli prvi meč protiv ovog rivala izgubili u ligaškom delu (89:91), a drugi put su slavili rezultatom 98:52.

- Ovo je najlepši deo godine, svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi pobedili u Lakštašima i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako.

Zna Anđušić šta je potrebno da se osvoji nova titula.

- Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale - zaključio je Danilo Anđušić.

Crno - beli su ligaški deo ABA lige završili na drugom mestu, pa će imati prednost domaćeg terena sve do finala. Termin drugog meča protiv Igokee je u 21. aprila u Laktašima, a ako dođe do odlučujućeg duela on će biti odigran 28. aprila u Beogradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija