• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

17.04.2024

07:17

Pomutila razum muškarcima! Zvezdina čirlidersica "zapalila" internet (VIDEO/FOTO)

Instagram/ Marijana Mitrović

Showtime

Pomutila razum muškarcima! Zvezdina čirlidersica "zapalila" internet (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Čirlidersica Crvene zvezde Marijana Mitrović objavila je fotke na Instagramu koje ostavljaju bez daha.

Čirlidersice Zvezde, poznate po nazivu "Red Passion Fly",  na utakmicama Evrolige oduševljavaju navijače, koji ne trepću za vreme njihovih nastupa.

Sad će im nedostajati pošto ih neće gledati tokom utakmica ABA lige, a jedna od najlepših čirlidersica crveno-belih Marijana Mitrović brutalnom fotkom na Instagramu dolila je ulje na vatru. 

Ona je pred početak čletvrtfinal plej-ofa regionalnog takmičenja objavila vrlo profokativnu fotku, čisto da podseti navijače šta ih čeka od naredne sezone u Evroligi. 

 

Foto: Instagram/ Marijana Mitrović

Seksi čirlidersica Crvene zvezde Marijana Mitrović

 

Foto: Instagram/ Marijana Mitrović

Marijana Mitrović

 

 

 

 

Inače, crveno-beli su na jedvite jade pobedili Studentski centar u prvom meču četvrtfinala plej-ofa regionalne lige (83:81), ali su u jednom trenutku zaostajali 18 poena. Prvom čoveku kluba Nebojši Čoviću je prekipelo. Urlao je nakon ovog meča na igrače i trenera Janisa Sferopulosa zbog loših rezultata i slabe igre, a onda im je poručio da titulu u ABA ligi moraju da osvoje kako znaju i umeju! Takođe, pobunili su se i navijači Zvezde i zatražili odlazak uprave kluba. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija