• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2024

23:20

Šok i neverica! Ovih 6 poza se najčešće pretražuju na Internetu, obratite pažnju na prvo i poslednje mesto

Shutterstock

Ljubav

Šok i neverica! Ovih 6 poza se najčešće pretražuju na Internetu, obratite pažnju na prvo i poslednje mesto

Podeli vest

Šta mislite, koje poze najčešće pretražuju korisnici interneta? Ovo rangiranje će vas sigurno iznenaditi!

Poznato je da su internet pretraživači rudnici "znanja" o svakoj temi. Tražimo sve od recepata, saveta, ideje za poklone, ali i kako naučiti nešto novo o različitim seksualnim pozama...

Koje poze su najčešće pretraživane?

Misionarska poza

Prema izveštaju Flowercard-a, misionarska poza je imala najviše upita za pretragu u Google pretraživanju (42.000 tokom prošlog meseca). Iznenađujuće, zar ne? Može se činiti da je to ipak najpoznatija seks poza, mada nam nije jasno šta tu tačno nije jasno kako se izvodi. 

Foto: Shutterstock

Najpoznatija, najpopularnija...

Dogi stil

Dogi poza bila je na drugom mestu najtraženijeg položaja sa 37 hiljada upita. "Otpozadi" je prema istraživanju i najpopularnija među pozama u Evropi i SAD. Posebno je vole muškarci zato što imaju slobodu kretanja i dubinu prodora, a uzbuđuje ih pogled na žensku zadnjicu, prenosi Ženski magazin. 

Obrnuta kaubojka

Poza obrnuta kaubojka imala je 30.000 mesečnih upita. Ovim položajem dominira žena koja sedi na partneru sa okrenutim leđima. Poza dozvoljava duboko prodiranje i pruža intenzivno iskustvo za oba partnera.

Foto: Shutterstock

Jastučenje kao predigra

Žena gore

Sledeća prema popularnosti je klasična kaubojka koja je na Guglu imala oko 19.000 pregleda. Ovo je još jedan favorit oba pola. Žene u njoj imaju kontrolu nad situacijom u krevetu, dok se muškarcu otvara direktan pogled na nju. 

Kašika

Klasična poza kašike je izazvala interesovanje sa 15 hiljada upita. Ovaj položaj bije glas da je za lenjivce bez kondicije (misli se na muškarce), a delom je popularna zato što je ležeća varijanta dogi stila. 

Foto: Shutterstock

Kašika, ali spreda...

Poza 69

Na kraju liste našla se poza 69 sa 12.000 pregleda. Samo toliko? Duboko smo iznenađeni i razočarani neslavnim poslednjim mestom na ovoj skali, jer ko nije probao istovremeno obostrano oralno zadovoljstvo, taj ne zna šta propušta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija