• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

15.04.2024

20:42

Zvezdini navijači besni na čelnike kluba! Arenom se orilo "Uprava napolje"

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdini navijači besni na čelnike kluba! Arenom se orilo "Uprava napolje"

Podeli vest

Navijači košarkaša Crvene zvezde nezadovoljni igrom svoje ekipe, izgubili su živce večeras na meču protiv Studentskog centra i u jednom trenutku počeli da teraju upravu kluba.

Crveno-beli uspeli su posle drame i preokreta da pobede Studenstski centar 83:81 u prvom meču četvrtfinalne serije ABA lige, ali su prikazanom igrom naljutili svoje pristalice.

"Delije" su u sredinom poslednje četvrtine nezadovoljni dešavanjima u Beogradskoj areni, odnosno time što njihov tim gubi minus 18 počeli da skandiraju: 

"Uprava napolje, uprava napolje", orilo se Arenom. 

Ovo se prvi put desilo da su Zvezdini navijači skandirali čelnicima kluba od kako je Nebojša Čović na mestu predsednika, odnosno od kraja 2012. godine. 

Foto: Starsportphoto©

 

Klub sa Malog Kalemegdana se tokom celog meča sa Podgoričanima mučio i bio u velikom rezultatskom minusu, ali je u završnici prvenstveno Milošu Teodosiću i Nemanju Nedoviću uspeo da preokrene i spreči senzaciju protiv "studenata". 

Zvezdini navijači očigledno su pobesneli zbog činjenice da njihov tim u poslednje vreme igra daleko od očekivanog, a verovatno je i prošlonedeljni debakl u Istanbulu od Efesa dodatno uticao na "delije". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija