• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.04.2024

05:45

Navijači kipte od besa, udarili po igračima: Najjadnija Zvezda, ruke mi se tresu, od ovoga može da se rikne...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Navijači kipte od besa, udarili po igračima: Najjadnija Zvezda, ruke mi se tresu, od ovoga može da se rikne...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde jedva su pobedili Studentski centar u Beogradu (83:81) u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige, pa ne čudi što su navijači besni.

Zvezda je u prvoj utakmici nadoknadila "-18" i stigla do trijumfa, ali se i pored toga nakon meča začulo sa tribina "uprava napolje". Zvezdaši nisu zadovoljni igrom svojih ljubimaca, ali ni trenerom Janisom Sferopulosom, pa je usledio žestok rafal kritika na društvenim mrežama. Nakon utakmice reagovao je u prvi čovek Zvezde - Nebojša Čović.

- Jedna grupa je vikala "Uprava napolje." Nikakav problem. Dođite, ko misli da može bolje. To sam prevazišao i sa mojim sinom dok je bio, dok su bili naručene parole "kupi mi tata klub". Niti se merim, ko može bolje, slobodno - rekao je Čović. 

Zvezda je do prve prednosti na utakmici došla tek minut pre kraja trojkom Adama Hange, a u dramatičnom finišu su Studenti u poslednjoj sekundi promašili šut za produžetak preko Bogavca, pa su crveno-beli mogli da odahnu i sad imaju meč loptu pred drugu utakmicu koja se igra 22. aprila u "Morači" (18.30). Ali, navijačima Zvezde nije bilo lako, jasno je zašto su zabrinuti, bilo im je potrebno mnogo strpljenja, ogorčeni su igrom crveno-belih.

"Play off stres može da počne. Od ovoga može da se rikne. I dalje mi se ruke tresu, konjina od 42 godine", komentar je jednog navijača Zvezde na društvenoj mreži "X".

 

 

 

 

 

Nisu "delije" zadovoljne kako je trener obavio svoj deo posla.

"Porodismo ovo. Samo jedna činjenica o kakvom se stručnjaku radi. Za poslednji napad S. Centra izvodi Bolomboja koji može da brani sve, a na parketu ostavlja Jaga na izvođaču auta".
 

 

 

 

Ogorčeni su navijači crveno-belih.

"Ako dođe do eventualnog polufinala Zvezda-Mega, bolje da se nadamo da im Miško naredi da nas puste, jer EL svakako neće igrati, u suprotnom ne vidim način na koji možemo da ih dobijemo. Ovo je najjadnija Zvezda od te čuvene Čovićeve 2011".

 

 

 

 

 

Ima i onih koji ne mogu da veruju da je Zvezda na kraju pobedila.

"Nerealno šta smo preživeli".

 

 

 

 

 

 

 

I čelnici kluba su bili na meti crveno-belih navijača.

 

 

 

 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija