• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

16.04.2024

18:00

Saznajemo! Čović urlao na igrače: Titula ili će leteti glave

Starsportphoto

Crvena zvezda

Saznajemo! Čović urlao na igrače: Titula ili će leteti glave

Podeli vest

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović urlao je na igrače i trenera Janisa Sferopulosa zbog loših rezultata i slabe igre, a onda im je poručio da titulu u ABA ligi moraju da osvoje kako znaju i umeju!

Crveno-beli su na jedvite jade pobedili Studentski centar u prvom meču četvrtfinala plej-ofa regionalne lige (83:81), ali su u jednom trenutku zaostajali 18 poena i zbog toga je Čoviću prekipelo. Inače je bio besan zbog "epske blamaže" protiv Efesa u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige (100:55).

Kada se na to doda da je deo navijača u poslednjoj četvrtini utakmice protiv podgoričkog kluba skandirao "uprava napolje", što se dugo nije čulo od "delija", ne čudi što je juče bilo burno u prostorijama kluba.

 

Dozet se branio


Pošto je sinoć posle utakmice žurio na gostovanje na televiziji Arena sport, sastanak je održan jutros i nastao je kompletan haos, otkriva izvor Informera.

Čović se dotakao i novca uloženog u tim, koji za sada ništa nije postigao.

Foto: abaliga.com

Odbrusio Čoviću: Janis Sferopulos

- Čović je urlao da je obezbedio sve, pre svega novac. Rekao je igračima i treneru da blate i klub i njegovo ime, čak je neke igrače poimence prozivao i rekao da im neće produžiti ugovor ako se ne poprave. Zacrtao je osvajanje titule u ABA ligi kao obavezu po svaku cenu. Prebacivao je krivicu na sve ostale, pa se i sportski direktor Milan Dozet branio da je dovodio one igrače koje su mu treneri tražili. Njegove reči je Čović prihvatio, jer je i sam više puta udarao na bivšeg trenera Duška Ivanovića i njegova pojačanja. Nije poštedeo ni aktuelnog trenera Janisa Sferopulosa, iako ga čekaju važne bitke u ABA ligi. Rekao mu je da se tim ne mrda s mrtve tačke, ali Grk nije tip ličnosti koji će da oćuti, pa mu je odbrusio - počeo je Informerov izvor.

Naime, preksinoć je Čović na televiziji Arena sport rekao da je na početku sezone hteo da dovede Dušana Alimpijevića, trenera Bešiktaša, ali da on nije bio slobodan. To je povredilo sujetu grčkog trenera.

Foto: Starsportphoto

Ućutkavao navijače, ali je i Čovića: Miloš Teodosić

- Sferopulos je rekao Čoviću da nije korektno da tako priča usred sezone. To je, ujedno, posle Dozetovih reči, bilo jedino što je iko rekao ili odgovorio predsedniku kluba. Igrači nisu bili ni blizu da nešto kažu Čoviću, pa ni Miloš Teodosić, koji je u poslednje vreme često gubio živce. Ipak, kada su ovakve stvari u pitanju, pokušava da spusti loptu, što se vidi i po tome što je utišavao publiku dok je terala upravu - dodaje naš izvor.


Nek dođe ko zna


Čović je nedavno u jednom intervjuu rekao da je došlo vreme da neko drugi preuzme Zvezdu i naveo predsednika upravnog odbora Željka Drčelića kao svog naslednika. Međutim, izvor Informera otkriva da Čović, u stvari, ne namerava da napusti Mali Kalemegdan.

- Ne misli trenutno o odlasku, niti mu je to prioritet. Čak i da Drčelić bude promovisan, to ne znači da će Čović da ode u penziju ili da se povuče i prestane da odlučuje. To je jasno i iz one izjave koju često ponavlja: "Ako neko zna i može bolje, neka dođe u klub." On time hoće da kaže da je najbolji čovek za Zvezdu - zaključuje naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija