• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2024

08:05

Marinikin pajtos Magazinović glasao za prijem lažne države u SE! Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Đilasom, Ponošem?!

Informer/Beta/Društvene mreže

Politika

Marinikin pajtos Magazinović glasao za prijem lažne države u SE! Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Đilasom, Ponošem?!

Podeli vest

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se sinoć iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini"!

Naime, podsećanja radi, predsedavajući Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Saša Magazinović iz Socijaldemokratske partije Nermina Nikšića, Srbin iz Sarajeva, i najverovatnije pajtos Marinike Tepić (u prilog tome ide slika ispod) najavio je da će glasati za ulazak samoproglašenog Kosova u Savet Evrope!

Foto: printscreen

 

Magazinović nas je blagoizvoleo objašnjenjem, pa je post na Iksu naslovio "Članstvo Kosova u Savetu Evrope", i detaljno objasnio svoje pobude da glas da samoproglašenom Kosovu, koje Bosna i Hercegovina ne priznaje za nezavisnu državu.

- Glasaću na osnovu uverenja da svi građani Kosova zaslužuju mogućnosti koje pruža Savet Evrope, da i Albanci i Srbi i svi ostali konačno dobiju pristup Evropskom sudu za ljudska prava, da žive u demokratski naprednijem društvu nego što je danas, i da osete napredak u vladavini prava - poručio je Magazinović, naravno ograđujući se:

- U samom mišljenju se navodi da glasanje o članstvu Kosova u Savetu Evrope ne prejudicira stavove pojedinih država članica u vezi sa statusom Kosova.

A naše pitanje je sada jednostavno: Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Draganom Đilasom, Zdravkom Ponošem i ostalima?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija