• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2024

22:21

Savetu Evrope neka je srećno sa Šiptarima i njihovim shvatanjem pravde! Vulin: Zaslužuju jedni druge

Pedja Milosavljević

Politika

Savetu Evrope neka je srećno sa Šiptarima i njihovim shvatanjem pravde! Vulin: Zaslužuju jedni druge

Podeli vest

Aleksandar Vulin, osnivač Pokreta socijalista i bivši šef BIA, žestoko je prokomentarisao sramnu odluku Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope o usvojanju nacrta izveštaja u kojem se preporučuje da se takozvanom Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope.

- Srbiji nije mesto ni u Savetu Evrope, ni u Evropskoj uniji, ako nam to nije jasno pogledajte današnje glasanje. Lažovi i licemeri iz Evropske unije su birali između  Srbije i Kosova i izabrali su Šiptare. Da nisu izbacili Rusiju iz Saveta Evrope, ne bi primili Šiptare. I to treba da nam bude znak i putokaz. Vreme je da Srbija izabere političku neutralnost, kao što je izabrala vojnu. A, Savetu Evrope neka je srećno sa Šiptarima i njihovim shvatanjem pravde, zaslužuju jedni druge - poručio je Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija