• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

16.04.2024

20:25

Dramatičan meč u Francuskoj! Stevanovićeva u drugom kolu!

Tanjug/AP

Tenis

Dramatičan meč u Francuskoj! Stevanovićeva u drugom kolu!

Podeli vest

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Ruanu, pošto je savladala Ruskinju Anu Blinkovu sa 7:6, 3:6, 7:6.

Stevanovićeva koja trenutno zauzima 204. poziciju na ATP listi, nakon tri sata i 19 minuta uspela je da eliminiše 45. teniserku sveta. 

Srpkinja je meč započela odlično, obe igračice su napravile po tri brejka i odigran je taj-brejk, koji je Natalija dobila sa 7:2.

Rezultat joj je išao na ruku i na početku drugog seta, povela je sa 3:1, ali je rivalka nakon toga osvojila pet uzastopnih gemova i izjednačila u meču.

Foto: Reuters

Natalija Stevanović

U trećem setu teniserke su napravile po dva brejka i odigran je taj-brejk koji je posle prve meč-lopte Stevanovićeva dobila 7:2, i tako se plasirala u naredno kolo takmičenja u Francuskoj.

Sledeći duel je na programu već sutra ujutru od 10 časova po našem vremenu, kada će Srpkinja odmeriti snage sa Poljakinjom Magdom Linet.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija