• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.04.2024

16:00

Čoveče, kako te nije sramota? Neverovatna izjava milijardera o Đokoviću

profimedia

Novak Đoković

Čoveče, kako te nije sramota? Neverovatna izjava milijardera o Đokoviću

Podeli vest

Jon Cirjak, vlasnik licence ATP turnira u Bukureštu, pred početak takmičenja se pravio da ne zna kako se zove prvi teniser sveta - Novak Đoković.

Cirjak je milijarder i nekadašnji teniser, kum Bobe Živojinovića i Lepe Brene, a donedavno je iznajmljivao licencu za "Srbija Open" upravo prvom teniseru sveta.  Turnir je počeo u ponedeljak, a Cirjak je pomenuo danas najvećeg tenisera ikada, koji je na početku karijere igrao u glavnom gradu Rumunije.

Umesto da bude ponosan što je Novak igrao u Bukureštu, pravio se da je zaboravio kako se zove naš as.

- Bio je jedan mladić po imenu Đoković ili tako nešto, koji nije imao dovoljno novca da trenira u bivšoj Jugoslaviji, u Srbiji. Trenirao je u Rumuniji, a prvi put kada je želeo da igra ovde morao sam da mu dam "vajldkard" - rekao je Cirjak.

Milijarder kaže da Novak nije zaboravio da je igrao u Rumuniji.

- Nije zaboravio moje ime i prepoznao me je kada me je video. Tri četvrtine njegovog uspeha je zahvaljujući ovom mestu, jer je ovde dobio poziv.

 

Foto: EPA

Jon Cirjak

 

Ovo nije prvi put da pominje Novaka, pre nekoliko godina je Cirjak isprozivao našeg asa.

- Đoković traži svoje mesto u svetu i ne može da ga nađe. On je sličan kao Beker, dete koje stoji pored vatre i stavlja ruku u plamen da vidi da li gori. Đoković je sjajan sportista, veliki teniser, ali da bi bio šampion... Za mene je to Nadal! Ne samo u tenisu i sportu, Nadal je genije koji je ostao nogama na zemlji, dušom se ponaša kao kada je imao 15 godina - rekao je Rumun pre dve godine o najboljeg teniseru ikada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija