• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.04.2024

09:00

Krv, razbijena glava, tuga, radost... Ovo je večiti derbi, pogledajte najbolje fotografije

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbal

Krv, razbijena glava, tuga, radost... Ovo je večiti derbi, pogledajte najbolje fotografije

Podeli vest

Suze u očima, tuga i neverica na jednoj, ali i neopisiva radost, osmesi i slavlje s druge strana obeležili su duel Crvene zvezde i Partizana u Kupu Srbije (2:0).

Crveno-beli su sa dva gola za nekoliko minuta posle autogola Aleksandra Filipovića i preko Pitera Olajinke rešili pitanje pobednika, plasirali se u finale četvrti uzastopni put, a u borbi za trofej ih čeka duel sa Vojvodinom, koja je savladalia Radnički u Kragujevcu (1:0).

Antić stavio glavu umesto noge

Kao i svaki put kada se sastanu večiti rivali, prisustvujemo spektakularnim scenama. Tako je bilo i na najvećem stadionu u Srbiji u borbi za finale Kupa Srbije. Počelo je nesvakidašnjom scenom. Sudija Milanović je pokaza žuti karton Svetozaru Markoviću iako susret nije ni počeo. Dao je znak za početak meča, ali su fudbaleri Partizana napravili krug do svoje klupe i imali poslednji dogovor pred susret, te je zbog meč kasnio sa početkom, a kapiten je zaradio javnu opomenu. Žestok nalet se crveno-belima brzo isplatio, pa smo pre isteka posla sata igre u dva navrata videli ludo slavlje igrača na terenu i "delija" na severu". Borili su se crno-beli, a Nikola Antić je u jednom momentu završio na terenu obliven krvlju. Podmetnuo je glavu na mesto lopte... Stamenić je pokušao makazicama da postigne gol, a na mesto lopte se podmetnuo Antić i dobio strašan udarac u glavu kada su na stadionu svi zanemeli. 

 

Foto: Starsportphoto©

Nikola Antić stavio glavu umesto noge

 

 

Foto: Starsportphoto

Zagrljaj Igora Duljala i Vladan Milojevića

 

Dok su fudbaleri vodili žestoku bitku na terenu, treneri Vladan Milojević i Igor Duljaj dirigovati pored aut linije, mahali rukama, nervirali se, držali za glavu, navijači su uživali na tribinama i priredili šou. "Delije" su na kraju meča nastavili ludo slavlje sa igračima, a crno-beli... Okupili su se pred navijačima, pognuli glave, a tužan pogled golmana Aleksandra Jankovića govori više od ijedne reči. Plakao je, mada to niko nije video...

 

Foto: Starsportphoto

Tužan pogled golmana Partizana Aleksandra Jankovića

 

Pogledajte kako izgledaju utakmice Crvene zvezde i Partizana sa atletske staze kroz objektive. fotoreportera.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija