• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.04.2024

06:12

Navijači Partizana ogorčeni: Mučenje, čemu se nadamo, opet se raspadamo...

Starsportphoto

Partizan

Navijači Partizana ogorčeni: Mučenje, čemu se nadamo, opet se raspadamo...

Podeli vest

Partizan je pobedio Albu u Berlinu 94:83, ostao u trci za plasman na deseto mesto na tabeli, odnosno u plej-in Evrolige, ali posoa još nije završen, pa nema euforije među navijačima, koji su nezadovoljni i pored pobede.

Puleni  Željka Obradovića imaju 15 pobeda i 18 poraza. Ono što crno-belima ide na ruku jeste poraz Žalgirisa od Monaka (69:66), kao i Valensije od Asvela (98:69).  Litvanci su izbačeni iz trke za Top 10 pošto je Partizan slavio u Berlinu i ima bolji skor, a španski tim ima teoretske šanse za prolaz dalje pošto mu je potrebno da Efes bude dva puta u nizu poražen, a da potom tim Aleksa Mumbrua ubedljivo slavi u Beogradu protiv crno-belih.

Čekaju se rezultati utakmice Efesa, koji igra sa Fenerbahčeom, a u poslednjem kolu sa Crvenom zvezdom. Turski tim igra sa večitim rivalom, pa bi taj meč mogao da bude presudan, Zvezda bi mogla da pomogne pobedom, dok će u poslednjem kolu Partizan dočekati špansku Valensiju.

 

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Danilpo Anđušić

 

Partizan su protiv Albe predvodili Džejms Naneli sa 19 poena, Pi Džej Doužer sa 15 poena, Kevin Panter sa 15 poena i šest skokova i Zek Ledej sa 14 poena i šest skokova. Aleksa Avramović pobedi je doprineo sa 11 poena. Željko Obradović, kao ni navijači, , nije bio zadovoljan svime što je video u pobedi svog tima.

- Neke minute smo odigrali dobro, ne čitav meč. Kao i naša sezona, gore-dole. Uspeli smo da se uzdignemo u krucijalnim trenucima. Imamo još jednu utakmicu u ABA ligi i treba da vidimo druge utakmice. Poslednja utakmica na našem terenu i imaćemo sjajnu podršku - kazao je trener crni-belih.

Navijačima nije bilo lako da gledaju meč, imali su šta da zamere igračima.

"Bitno je da smo dobili. Valjda ćemo dići formu do kraja sezone", komentar je na društvenim mrežama.

 

 

 

"Jedna reč, mučenje"!

 

 


"Ja ne znam kako da kometarišem ovo, ne znam ni kako bih nazvao…Košarka nije, 100 poena mora da damo Albi, da bismo bili sigurni. Cemu se mi nadamo"?

 

 

"Pokorismo Berlin, da nam se sad i u naredno kolo poklope rezultati pa da krenemo u novi pohod na Berlin".

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija