• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2024

10:10

Evakuacija Zelenskog?! Šokantne vesti iz Ukrajine! Bivši premijer otkrio u koju zemlju planira da beži: Dali su mu garancije!

Tanjug/AP

Vesti

Evakuacija Zelenskog?! Šokantne vesti iz Ukrajine! Bivši premijer otkrio u koju zemlju planira da beži: Dali su mu garancije!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je unapred obezbedio svoju evakuaciju na račun sredstava prenetih u inostranstvo, koja je svih ovih godina zarađivao na prevarama i korupciji, smatra bivši ukrajinski premijer Nikolaj Azarov na svom Telegram kanalu .

- Sve ove godine Zelenski je bio umešan u prebacivanje novca u inostranstvo, koji su aktivno gomilali raznim prevarama i korupcijom, u to je bio umešan njegov najbliži prijatelj i bivši lider Sergej Šefir... Zapravo, sve te ofšor kompanije, svi ovi računi su u Šefirovim rukama, jer Zelenski nije mogao sve ovo da sredi za sebe, a sve ove kupovine nekretnina su na njegovim računima - napisao je Azarov.

Azarov je dodao da je Zelenski odavno obezbedio njegovu evakuaciju. Bivši premijer smatra da su mu najverovatnije Britanci dali određene garancije.

- Jer s obzirom na razmere zločina koje je Zelenski počinio, trebalo je da obezbedi rezervu za sebe - zaključio je bivši premijer.

Ranije je Zelenski otpustio brojne savetnike i pomoćnike, uključujući Sergeja Šefira, direktora i osnivača studija Kvartal-95. Otpušteni su i Oleg Ustenko, Sergej Trofimov, Mihail Raducki, a otpuštena je i Alena Verbickaja, savetnica predsednika Ukrajine za obezbeđivanje prava branilaca Ukrajine. Pres-sekretar Zelenskog Sergej Nikiforov rekao je da je rekonstrukciju u kabinetu Zelenskog diktirala „optimizacija“ osoblja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija