• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.04.2024

21:23

"Radojku mogu da uništim!" Jelena Karleuša uputila apel Dari Bubamari, štedi je samo iz ovog razloga: Agresivna sam i opasna!

shutterstock/Informer

Estrada

"Radojku mogu da uništim!" Jelena Karleuša uputila apel Dari Bubamari, štedi je samo iz ovog razloga: Agresivna sam i opasna!

Podeli vest

JK je govorila o sukobu sa koleginicom, a tom prilikom istakla je da prema njoj ima obzira samo zato što je majka.

Muzička zvezda Jelena Karleuša bila je gost koncerta Dare Bubamare u Areni, a iako su mnogi pomislili da je to nastavak velikog prijateljstva koje je otpočelo ranih dvehiljaditih, njih dve su ušle u rat za koji, kako kaže JK, više nije ni sigurna kako je krenuo.

Ona je sada prokomentarisala svoj odnos sa koleginicom i istakla da još uvek ne planira da reaguje na Darine ružne reči.

Foto: Tanja Andric

 

- Ako mi veruješ ne znam, stvarno ćeš morati nju da pitaš. Nikada nisam dobila taj odgovor, svi se pitaju i svi mene pitaju, da li je ovo moguće, bukvalno kažem isto što i tebi, stvarno ne znam. Evo možda bi trebalo nju da pitaš. Prvo moram da kažem, šta god ona rekla o meni, a u poslednje vreme je ružne stvari izgovorila, nisam želela da uzvratim zato što ona, ipak ima sina koji je tu negde godište kao moje ćerke, i iz obzira prema tome prosto ne želim bilo šta da kažem. Ja sam inače bolećiva prema ženama i uvek gledam da pomognem, a kada mi uzvrate ovako stvarno ne znam koji je razlog. Eto, ako ona zna neka kaže i ako ona ima neki razlog neka ga kaže, ali da se sad mi nešto pljujemo i prozivamo, nismo ni klinke, nismo ni amaterke, nismo ni početnice. Stvarno, ružno je, imamo i decu i mislim da ja u najmanju ruku od nje to nisam zaslužila i opet kažem nisam očekivala ni hvala ni hvalospeve, ali nisam očekivala ni da me vređa i napada.

Foto: ATAIMAGES

 

Jelena je nadalje dodala i da se nikada nije koristila privatnim saznanjima o kolegama, kao i da se nada da je Bubamara više neće provocirati.

- Moram da kažem da mi u ovom poslu, svako o svakome zna mnogo toga i iz privatnog razgovora sam hiljadu puta mogla o svakom mom kolegi da iskoristim mnoge stvari, ali da jednostavno nikada nisam i nikada neću, a tako je i kada je reč o Radojki. Da sam loš čovek ili da je mene povredilo to što je ona pričala ja sam mogla da joj se osvetim na vrlo bolan način, ali sam zbog njenog sina, koji mi je simpatičan dečak, odlučila da njegovoj majci ne uzvratim. Ali da mogu, mogu. Da hoću, mogla bih jako da je povredim, ali biram da to ne radim. Neka ovo na jedan način bude jedan apel na nju, ne upozorenje, ili pretnja, ali apel da me više ne uzima u usta, jer ja nekada mogu i da se probudim veoma nervozna. Ujutru od 7 do 9 sam jako nervozna, to svi znaju, čitava država mislim da to zna, da kad se ja nekad jako nervozna probudim budem dosta agresivna u mom iznošenju stavova i mišljenja, tako da bolje da me ne dira - rekla je JK za Skandal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

Savet Evrope ne sme da nasedne na prevaru Kurtija! Petković: Reč je o čistom falsifikatu!
Politika

Savet Evrope ne sme da nasedne na prevaru Kurtija! Petković: Reč je o čistom falsifikatu!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković da je u toku pokušaj velike prevare Aljbina Kurtija, uz podršku njegovih pojedinih mentora, koji su, da bi obmanuli Savet Evrope, u poslednji čas, pred početak sastanka Komiteta ministara SE, poslali pismo, u kome navode da će do kraja meseca navodno ispuniti svoju obavezu i poslati nacrt statuta ZSO tzv. Ustavnom sudu Kosova.

16.05.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi
Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milana Kneževića (28) usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktor S. naneo laku telesnu povredu.

16.05.2024

14:16

Sport

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!
Fudbal

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!

Jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala igra se u nedelju između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ukoliko popularna Galata ne izgubi, matematički će obezbediti titulu turskog šampionata, pa je interesovanje navijača ogromno, a cene karata astronomske!

16.05.2024

13:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija