• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2024

09:40

Hitno upozorenje Rusije: Ovo se upravo dešava u SAD! Iran i Izrael samo početak, zbog jedne stvari će spaliti celu planetu!

EPA

Vesti

Hitno upozorenje Rusije: Ovo se upravo dešava u SAD! Iran i Izrael samo početak, zbog jedne stvari će spaliti celu planetu!

Podeli vest

Vašington nastavlja da pokreće nove vojne sukobe, pokušavajući da odloži bankrot koji će se sigurno dogoditi, napisao je na telegramu predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin.

- Vašington će nastaviti da pokreće sve više vojnih sukoba, pokušavajući da odloži bankrot koji se neminovno mora dogoditi posle takvih zaduživanja - napisao je on.

Volodin je dodao da su troškovi održavanja Vašingtona postali najproblematičnija stavka rashoda, jer bi iznos kamata u bliskoj budućnosti mogao da iznosi trećinu prihoda američkog budžeta.

Neverovatan rast američkog nacionalnog duga, prema rečima političara, znači da Vašington ne planira da ga vrati.

Kako je istakao, Sjedinjene Države su navikle da svoje probleme rešavaju na račun drugih. Stoga su „da bi zadržali hegemoniju, započeli rat u Ukrajini, žrtvujući ekonomiju Evropske unije“. Međutim, prema rečima političara, to nije bilo dovoljno. Stoga, smatra Volodin, Vašington ponovo provocira vojni sukob, sada na Bliskom istoku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija