• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

16.04.2024

17:17

Tomahavk zaspao pre 25 godina! NTP Niš oglasio se povodom pronalaska bombe: Dok se ne ukoni ne koristiti parking!

A. G.

Vesti

Tomahavk zaspao pre 25 godina! NTP Niš oglasio se povodom pronalaska bombe: Dok se ne ukoni ne koristiti parking!

Podeli vest

Naučno-tehnološki park u Nišu oglasio se povodom pronalaska eksplozivne naprave na gradilištu nove lamele NTP-a i saopštio da ni objekat, ni zaposleni, kao ni posetioci Naučno-tehnološkog parka nisu u opasnosti

Korisnicima NTP Niš preporučeno je da do kraja radne nedelje, zbog ograničenog pristupa, ne koriste parking prostor i garažu blizu gradilišta dok se ne završi uklanjanje navedene naprave.

„Uvedene su pojačane mere bezbednosti oko gradilišta i neposredne okoline gde je naprava pronađena, u saradnji sa tehničko-fizičkim obezbeđenjem NTP Niš i predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova“, navodi se u saopštenju Naučno-tehnološkog parka.  

NTP Niš je, rečeno je u saopštenju, u stalnom kontaktu sa Upravom za vanredne situacije i obećava da će, u slučaju novih razvoja situacije, blagovremeno obavestiti zaposlene i korisnike parka o svim promenama

„Ministarstvo unutrašnjih poslova preuzelo je kontrolu, te se trenutno vrši detaljno ispitivanje i obezbeđenje pristupa gradilištu“, kazali su NTP Niš.

U saoštenju se podseća da je i ranije u okruženju te zgrade bilo sličnih slučajeva pronalska zaostalih eksplozivnih naprava, tako da su radovi na izgradnji nove lamele obustavljeni čim je pronađena naprava za koju je posumnjano da bi mogla biti eksplozivna.

Kako saznajemo na gradilištu je pronađena neeksplodirana raketa tomahavk iz maja 1999. godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija