• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

16.04.2024

18:43

NATO demon izronio iz zemlje! Na ovom gradilištu je pronađen neeksplodirani tomahavk! (FOTO)

D.K.

Vesti

NATO demon izronio iz zemlje! Na ovom gradilištu je pronađen neeksplodirani tomahavk! (FOTO)

Podeli vest

Bomba koja je nađena na gradilištu Naučno tehnološkog parka je kako saznajemo zaostala avio raketa "tomahavk" iz NATO agresije 1999. godine,

Isprva se smatralo da je u pitanju bomba iz Drugog svetskog rata jer je bila dosta zarđala, ali je onda raščišćavanje utvrđeno da je u pitanju projektil iz NATO agresije na SRJ.

Foto: D.K.

 

 

Bomba je dugačka više od dva metra, zbog čega po svemu sudeći neće biti uništena na mestu pronalaska budući da su u okolini Naučno tehnološki park, Elektronski fakultet i Studentski dom.

Foto: D.K.

 

Ispred ulaza u gradilište nalazi se policija a pristup zgradi Studentskog centra je onemogućen trakama. 

Na fotografiji naše dopisnice vidi bomba u donjem desnom uglu zamotana u zelenu ceradu

Foto: D.K.

 

Podsetimo, na gradilištu na kojem se proširuje Naučno tehnološki park u Nišu, u Ulici Aleksandra Medvedeva, pronađena je neeksplodirana bomba.

Foto: D.K.

 

Bomba je kako saznajemo pronađena juče, otkada je obezbeđena neprekidnim dežurstvom policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija