• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

16.04.2024

14:20

Haris usnimljen dok pije alkohol na ulici! Pevač u nezapamćenom stanju, niko ne veruje šta se dešava (VIDEO)

Informer/Twitter printscreen

Estrada

Haris usnimljen dok pije alkohol na ulici! Pevač u nezapamćenom stanju, niko ne veruje šta se dešava (VIDEO)

Podeli vest

Folk zvezda nakon kraha braka tugu leči uz alkohol

Haris Džinović razvodi se od supruge Meline Džinović i poslednjih nedelja glavna je tema u medijima, a njegove optužbe da ga je ona varala mnogi komentarišu. Džinović u poslednje vreme uglavnom daje inervjue na temu svog razvoda u kojima govori koliko je razočaran u suprugu, a sada je i usnimljen na ulici u situaciji koja je mnoge zabrinula. 

Legendarni pevač "uhvaćen" je dok na ulici konzumira alkoholno piće, što je većinu iznenadilo.

 

 

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video, upravo ove scene.

- Jadan Haris nasred ulice tugu zaliva alkoholom. Samo kamen neće zaplakati - napisao je korisnik koji je objavio snimak na mrežama.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Podsetimo, da je Haris jednom uporedio Melinu sa slavnom glumicom Sofijom Vergarom, te naveo da je maksimalno podržava.

- Haris kaže da nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara? (smeh) Kako mi neće prijati to, Hari je centralna ličnost mog života. Tu su i deca, naša familija... Ne izlazim puno iz tog kruga. Zaista sam tom krugu posvećena - istakla je jednom prilikom Melina.

- Da sa njim nešto nije kako treba, da mi on ne daje tu podršku, meni jednostavno ništa ne bi ni išlo. Ovo sve što imam je rezultat toga kakav je on prema meni svih ovih godina unazad. Jako sam ponosna na njega - dodala je ona tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija