• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

17:12

Sećanje na Milana Radulovića: Laća je bio uvek u senci Marine Tucaković, ali i surovo iskren prema svima! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Sećanje na Milana Radulovića: Laća je bio uvek u senci Marine Tucaković, ali i surovo iskren prema svima! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji Pre večere govorili smo o pokojnom tekstopiscu Milanu Laći Raduloviću i njegovom životu, sinu Marine Tucaković, a gosti su bili pevač Danijel Pavlović, estradni filozof Milivoje Mili Čolić i Marija Dejanović novinarka TV "Una".

Estradni filozof Milivoje Mili Čolić kaže da je on uradio poslednji intervju sa Milanom Radulovićem, a igrom slučaja je to bilo prvo obraćanje javnosti nakon smrti Marine Tucaković.

- Igrom slučaja sam uradio poslednji intervju sa Milanom Laćom Radulovićem i to mu je bilo prvo obraćanje narodu posle smrti njegove majke Marine Tucaković. On je hteo da piše o svom životu i stvarno je u tom feljtonu pisao o tome, ali i o  o Marini, ali i između ostalog o Ani Nikolić i bio je surovo iskren. Laća je uvek bio brutalno iskren, iako ga je bilo teško naterati ispred kamere. Mnogi ljudi su potvrdili da je Laća poslednjih dana bio izgubljen i nije bio sav svoj  - rekao je Mili Čolić.

Foto: Masha Bandjur

Milivoje Mili Čolić

 

Prema rečima našeg novinara, Laća je često menjao brojeve telefona i gasio društvene mreže, ali i da je bio entuzijastičan do smrti njegove majke Marine Tucaković, zbog čega je jako patio.

- Na dnevnom nivou je menjao brojeve telefona i stalno je gasio i palio društvene mreže. Nije hteo da priča ni sa kim, ali meni se otvorio i slao tekstove o sebi i svom životu. Bio je entuzijastičan i srećan što je dolazio period kada treba da objavi Marinine pesme, ali nažalost u svemu ga je sprečila prerana smrt i patio je mnogo zbog smrti njegove majke - istakao je Mili.

Marija Dejanović novinarka TV "Una" govori o tome da se Laća nije potpisivao na svojim hitovima kao autor, jer je kako on tvrdiuvek bio u senci svoje majke Marine.

- Laća se nije potpisivao na svojim hitovima kao autor, jer je prema njegovim rečima bio uvek u senci svoje majke Marine. Želja mu je bila da se potpiše na pesmu nekog dobrog narodnjaka, jer nije voleo modernu muziku i trep. Sigurno je da je na njega uticao gubitak brata Miloša, ali i na Marinu, koja nikada nije želela to da komentariše - objasnila je Dejanović.

Foto: Masha Bandjur

Marija Dejanović

 

Pevač Danijel Pavlović ističe da je Laća rano krenuo da se bavi pisanjem tekstova, koji su kasnije postali hitovi za mnoge estradne umetnike.

- Pokoj duši Laći i Marini i za sve što su uradili za nas, Laća nije bio moj direktni drug, već smo se družili preko moje životne prijateljice Marine Tucaković. Mnogo rano je krenuo da se bavi pisanjem tekstova, koji su kasnije postali hitovi za mnoge estradne umetnike, a među njima i najbolju pesmu "Hjurikejna" a to je "Favorito" - kazao je Pavlović.

Foto: Masha Bandjur

Danijel Pavlović

 

Naš sagovornik dodaje i da Marina bila brižna majka, ali i perfekcionista na neki način, kao i da je Laćina smrt bila greška.

- Marina je bila pozitivna do sve do svog poslednjeg daha. Marina je uvek popuštala Laći i bila je bila brižna majka, ali je bila i veoma puna kontrole prema bližnjima i sve je želela da bude perfektno. Laća je umro greškom i to zbog bola u kičmi i umesto jednog flastera za kičmu, stavio je dva na telo i zato mu je stalo srce, a ne zbog droge - zaključio je Pavlović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija