• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.D. - D.S.

27.04.2024

19:32

"Blokirala sam je da bih je prevaspitala": JK žestoko oplela po Breskvici, pa odgovorila na Prijin poziv da joj bude gost na koncertu (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Blokirala sam je da bih je prevaspitala": JK žestoko oplela po Breskvici, pa odgovorila na Prijin poziv da joj bude gost na koncertu (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša je danas došla na dugo najavljivano druženje sa fanovima, koji su jedva dočekali da je vide i fotkaju se sa njom.

Jelena Karleuša je u jednom prestoničkom tržnom centru napravila "Meet & Greet". S obzirom na to da je jedna od najvećih regionalnih zvezda, čiji je rad poštovan i širom sveta, fanovi su u neverovatnom broju došli kako bi je videli.

Tom prilikom, JK je za okupljene predstavnike medija prokomentarisala akuelne teme. Na samom početku govorila je o pomirenju sa Andreanom Čekić.

Foto: Tanja Andric

 

- Mi se nismo ni svađale. Moram da kažem da sam je upoznala privatno i kao osoba je prava lafica, veliki čovek, super lik i veliki pevač. I čestitam joj na novom albumu - rekla je ona i objasnila zašto je blokirala koleginicu Anđelu Ignjatović Breskvicu:

- Na bloku je zato što svak od mladih pevača u jednom momentu mora da doživi malog prevaspitanja kako treba komunicirati sa mnom koja mnogu puno da ih naučim o trajanju, borbi, ženskoj solidarnosti. Taj blok kratko traje i posle se lepo družimo.

Karleuša je rekla da joj se dopada Teya Dora, koja će nas ove godine predstavljati na "Evroviziji".

Foto: Tanja Andric

 

- Kada je reč o njoj imam na neki bizaran i perverzan način jako dobar osećaj. Ona je iznenađenje, dolazi iz drugog plana, ali obično su takvi takmičari na "Evroviziji" oni koji napravi najbolji plasman, a oni koji su favoriti ne. Taj svetski zvuk je nešto što će iznenaditi, jer dolazi upravo iz Srbije. Predviđam veliki uspeh.

Jelena kaže da bi rado bila gost na koncertu koleginice Aleksandre Prijović.

Foto: Tanja Andric

 

- Prihvatila bih to naravno, ali i ja zovem Prijovićevu da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata.

Pevačica je objasnila zašto je često oštra prema kolegama koji se, prema njenom mišljenju, ne oblače sa stilom.

- Komentarišem njihovu garderobu, ne njih kao osobe, ne kao pevače... Ne treba to lično da shvate jer je to samo jedan satiričan osvrt na modu. 

Karleuša je objasnila zašto je odlučila da izda ploču i kasetu.

Foto: Tanja Andric

 

- Bez obzira na to što se diskovi i ploče više ne koriste, ljudi vole da čuvaju to u fizičkom obliku, da imaju nešto od mene. Moje ćerka misle da je ploča nešto najnovije, ne znaju ni šta je kaseta, nisu znale da je to njihova mama imala još 1995. Biće još mnogo zanimljivih stvari od mene vrlo uskoro. Opipljivih stvari - rekla je ona i otkrila da je i ona imala kolekciju ploča:

-  Imam dobru kolekciju ploča i drago mi je što je sad ploča postala jedna vrsta nečeg ekskluzivnog što mali broj izvođača ima, što može da se čuva i na zidu i da predstavlja jedan specifičan zvuk, koji je možda i najbolji način da se sluša muzika.

Foto: Tanja Andric

 

Pevačica kaže da je i sama iznenađena što je već rasprodat prvi tiraž.

- Ovo je veliko čudo, a zanimljivo je što niko nije kupio samo jedan disk. Svi su kupili po dva, i "Alfa" i "Omega". Oni su za dan rasprodali prvi tiraž. Mislim da je danas i drugi rasprodat. Desilo se da kupuju po 20, 30... Sve što je na stanju onlajn - rekla je ona i otkrila kada će početi veliku regionalnu turneju:

- Turneja počinje u jesen, krećemo od Skoplja, ali tokom celog leta ćemo imati velike koncerte širom Srbije, Crne Gore, Bosne... Imamo Niš u junu, tu će biti sigurno 40-50 hiljada ljudi.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija