• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2024

16:32

Luka Petrović podržao listu "Aleksandar Vučić - Stari Grad sutra"

Privatna arhiva

Vesti

Luka Petrović podržao listu "Aleksandar Vučić - Stari Grad sutra"

Podeli vest

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Starom gradu,bpočelo je prikupljanje potpisa podrške listi ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA.

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 02. juna dao je član Predsedništva i Predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka Petrović.

"Na izborima 2. juna, želimo ponovo da potvrdimo našu obavezu i predanost prema razvoju istorijskog dela Beograda - Starog grada. Izazovi sa kojima se suočava naša opština zahtevaju snažno vođstvo i posvećen tim spreman da odgovori na sve potrebe stanovnika, kao što smo to činili godinama unazad. Uveren sam da će građani Starog grada prepoznati i podržati listu ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA, jer samo zajedno možemo osigurati stabilnost i napredak koji ova opština zaslužuje” izjavio je Petrović.

U Opštinskom odboru Stari grad navode da se okupio veliki broj građana koji želi da podrži listu i na taj način doprinese daljem naprtku ove opštine. Izbori se održavaju na 17 opština u Beogradu i od velike važnosti je da funkcioneri na svim opštinama budu ljudi kojima građani veruju i kojima mogu da se obrate za sve svoje potrebe, to je zajednica i budućnost kakvoj težimo.

Pored aktivista i članova Srpske napredne stranke, u prostorijama Opštinskog odbora Stari grad okupili su se i predstavnici koalicionih partnera, Zavetnici, SPS, SRS.

"Danas su tu i naši koalicioni partneri i verujem da ćemo zahvaljujući našoj organizaciji i posvećenosti, večeras sakupiti značajan broj potpisa, a već sutra ćemo listu predati izbornoj komisiji Gradske opštine Stari grad." dodao je Petrović

Iz Opštinskog odbora SNS Stari grad, pozivaju sve građane da 02. juna izađu na izbore i zaokruže sigurnu opciju i najbolje za zajednicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija