• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.04.2024

23:00

Nezapamćeni skandal! Golman Budućnosti nokautirao saigrača, snimak haosa obilazi region! (FOTO/VIDEO)

Instagram

Fudbal

Nezapamćeni skandal! Golman Budućnosti nokautirao saigrača, snimak haosa obilazi region! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Nezapamćeni skandal trese fudbal u Crnoj Gori! Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice večeras su na svom terenu odigrali 2:2 protiv Sutjeske u meču 32. kola crnogorskog šampionata, a po završetku meča viđene su nemile scene u kojima su akteri bili igrači domaćeg tima.

Naime, nakon što je sudija odsvirao kraj meča, prvotimci čuvenog kluba iz Podgorice otišli su pred svoje navijače, popularne "varvare", koji su im očitali bukvicu nakon još jedne slabe partije. Ipak, ono što je potom usledilo niti je ko očekivao, niti su scene za pohvalu.

Dok su "varvari" od igrača tražili da skinu dresove, golman Podgoričana Đorđije Pavličić zaleteo se i iz sve snage pesnicom u glavu udario saigrača Igora Ivanovića. Sve se dešavalo ispod tribine na kojoj se nalaze navijači, a u narednom video snimku možete pogledati kako je sve izgledalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gajo Rabona (@gajo.rabona)

 

"Sve se dešavalo ispod severne tribine, gde su fudbaleri Budućnosti bili na "raportu" kod navijača, koji su iziritirani remijem tražili od njih da skinu dresove", prenose podgoričke "Vijesti".

Usledili su žestoki komentari na društvenim mrežama, od onih koji osuđuju ovakve scene, do onih koji smatraju da su pre toga pale teške reči, pa je i reakcija ovakva. Pojedini smatraju da golman zbog ovakve reakcije zaslužuje suspenziju do kraja sezone, a neki pozivaju čak i na raskid ugovora. Ostaje da se vidi na koji način će klub reagovati nakon ružnih scena po završetku susreta.

Budućnost trenutno zauzima drugo mesto na tabeli crnogorskog šampionata i ima tri boda manje od vodećeg Dečića iz Tuzija.

Jedan od strelaca na današnjem meču protiv Sutjeske bio je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i bivši reprezentativac Srbije, Đorđe Despotović, koji je prošle zime u šokantnom transferu pojačao ovaj tim iz Crne Gore.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija